Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 Just Cause 4 Türkçe Yama Çalışması YAYIMLANDI 517630 İsteğiniz Üzere Size Sunacağımız bu Türkçe Yama Projemizi başlattık İlk denememi yaptım PROJE YÖNETİCİSİ @lazenes ÇEVİRMENLER @SwaT @lazenes (Düzeltmeler) TEST @1655 (Epic Games) @lazenes (Microsoft Xbox) PROGRAMALMA & SETUP @lazenes Epic Games Launcher İle Çalışabilmesi için... sinnerclownceviri.com Şunu yaptım ama Türkçe olmadı bin dosyasını bir yere mi atmam gerek?
Just Cause 4 Türkçe Yama Çalışması YAYIMLANDI 517630 İsteğiniz Üzere Size Sunacağımız bu Türkçe Yama Projemizi başlattık İlk denememi yaptım PROJE YÖNETİCİSİ @lazenes ÇEVİRMENLER @SwaT @lazenes (Düzeltmeler) TEST @1655 (Epic Games) @lazenes (Microsoft Xbox) PROGRAMALMA & SETUP @lazenes Epic Games Launcher İle Çalışabilmesi için... sinnerclownceviri.com Şunu yaptım ama Türkçe olmadı bin dosyasını bir yere mi atmam gerek?
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 457 Çözümler 1 23 Aralık 2023 #2 Paul Walker dedi: Just Cause 4 Türkçe Yama Çalışması YAYIMLANDI 517630 İsteğiniz Üzere Size Sunacağımız bu Türkçe Yama Projemizi başlattık İlk denememi yaptım PROJE YÖNETİCİSİ @lazenes ÇEVİRMENLER @SwaT @lazenes (Düzeltmeler) TEST @1655 (Epic Games) @lazenes (Microsoft Xbox) PROGRAMALMA & SETUP @lazenes Epic Games Launcher İle Çalışabilmesi için... sinnerclownceviri.com Şunu yaptım ama Türkçe olmadı bin dosyasını bir yere mi atmam gerek? Genişletmek için tıkla... Rardan çıkartıp öyle kurulum yapman gerek.
Paul Walker dedi: Just Cause 4 Türkçe Yama Çalışması YAYIMLANDI 517630 İsteğiniz Üzere Size Sunacağımız bu Türkçe Yama Projemizi başlattık İlk denememi yaptım PROJE YÖNETİCİSİ @lazenes ÇEVİRMENLER @SwaT @lazenes (Düzeltmeler) TEST @1655 (Epic Games) @lazenes (Microsoft Xbox) PROGRAMALMA & SETUP @lazenes Epic Games Launcher İle Çalışabilmesi için... sinnerclownceviri.com Şunu yaptım ama Türkçe olmadı bin dosyasını bir yere mi atmam gerek? Genişletmek için tıkla... Rardan çıkartıp öyle kurulum yapman gerek.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 sinnerclown dedi: RAR'dan çıkartıp öyle kurulum yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama yazan kısayolu çalıştıracakmışım
sinnerclown dedi: RAR'dan çıkartıp öyle kurulum yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama yazan kısayolu çalıştıracakmışım
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 457 Çözümler 1 24 Aralık 2023 #4 Çözüldü yapar mısın?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #5 sinnerclown dedi: Çözüldü yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Çözüm değildi ki
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 457 Çözümler 1 24 Aralık 2023 #6 Yama kurulmadimi