V vyp Femtopat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Just Cause 1 alınır mı? Sistemim kötü olduğu için ve serinin 1.sinden başlamak için 1'i tercih ettim.
Just Cause 1 alınır mı? Sistemim kötü olduğu için ve serinin 1.sinden başlamak için 1'i tercih ettim.
mertx408x Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 310 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #2 Just Cause 2'den başlayın daha iyi 1'den.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 23 Nisan 2024 #3 Birinci oyunu ben zamanında bilgisayarım kötüyken oynamıştım, çok ham bir oyun. İkinci oyunu çok daha keyifli. İkincisini kaldırıyorsa sisteminiz onu oynayın kesinlikle birinci yerine.
Birinci oyunu ben zamanında bilgisayarım kötüyken oynamıştım, çok ham bir oyun. İkinci oyunu çok daha keyifli. İkincisini kaldırıyorsa sisteminiz onu oynayın kesinlikle birinci yerine.
V vyp Femtopat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #4 alasakarama dedi: Birinci oyunu ben zamanında bilgisayarım kötüyken oynamıştım, çok ham bir oyun. İkinci oyunu çok daha keyifli. İkincisini kaldırıyorsa sisteminiz onu oynayın kesinlikle birinci yerine. Genişletmek için tıkla... Birinci için türkçe yama bulamadım. Bildiğiniz bir yama varsa paylaşma şansınız var mı
alasakarama dedi: Birinci oyunu ben zamanında bilgisayarım kötüyken oynamıştım, çok ham bir oyun. İkinci oyunu çok daha keyifli. İkincisini kaldırıyorsa sisteminiz onu oynayın kesinlikle birinci yerine. Genişletmek için tıkla... Birinci için türkçe yama bulamadım. Bildiğiniz bir yama varsa paylaşma şansınız var mı
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 23 Nisan 2024 #5 vyp dedi: Birinci için türkçe yama bulamadım. Bildiğiniz bir yama varsa paylaşma şansınız var mı Genişletmek için tıkla... Araştırdığım kadarıyla maalesef yok.
vyp dedi: Birinci için türkçe yama bulamadım. Bildiğiniz bir yama varsa paylaşma şansınız var mı Genişletmek için tıkla... Araştırdığım kadarıyla maalesef yok.
V vyp Femtopat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #6 alasakarama dedi: Araştırdığım kadarıyla maalesef yok. Genişletmek için tıkla... peki yinede teşekkürler
alasakarama dedi: Araştırdığım kadarıyla maalesef yok. Genişletmek için tıkla... peki yinede teşekkürler
mertx408x Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 310 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #7 Türkçe yaması mevcut değil.