Juul nereden bulunur?

EfeOzcann

Hectopat
Yer
Bornova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Orijinal Juul ve podlarini almak istiyorum, bunun icin Telegram, Facebook veya internet sitesi onerebilecek var mi?

Orijinal Juul ve podlarini almak istiyorum, bunun icin Telegram, Facebook veya internet sitesi onerebilecek var mi?
Orijinal olup olmadığından emin değilim ama bu siteden temin edenler vardı. Ayrıca İstanbul'da oturuyorsanız birçok yer var almak için.

Reis yer ismi verebilir misiniz cok almak istiyorum.
Sirkeci Doğubank İş Hanı'nda A'dan Z'ye her teknolojik ürünü bulabilirsiniz hocam. Vozol, Juul gibi her elektronik tütün ürünü de mevcut.

Reis İzmir icinde yer önerirseniz cok yararli olur.
Alsancak Kervan Pasajı tavsiye etti. Pazar günleri kapalıymış. Orada bulamazsa güvenilir kendi aldığı siteyi tavsiye etti, onu da link olarak ekliyorum.

Alsancak kervan pasajı tavsiye etti. Pazar günleri kapalıymış. Orada bulamazsa güvenilir kendi aldığı siteyi tavsiye etti, onu da link olarak ekliyorum.

Teşekkür ederim ama stoklari tukenmis. Peki ona juulturkiye9 guvenilir mi diye sorma sansiniz var mıdır zahmet olmayacaksa.

Teşekkür ederim ama stoklari tukenmis. Peki ona juulturkiye9 guvenilir mi diye sorma sansiniz var mıdır zahmet olmayacaksa.
Oradan almamış hocam belki stok gelmesini beklersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı