EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2025 #1 Orijinal Juul ve podlarini almak istiyorum, bunun icin Telegram, Facebook veya internet sitesi onerebilecek var mi?
Orijinal Juul ve podlarini almak istiyorum, bunun icin Telegram, Facebook veya internet sitesi onerebilecek var mi?
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #21 EfeOzcann dedi: Hocam bende Juul 1 var. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı değil Juul 1 de dediğim gibi bir olay var mı? Artı 0 Eksi
EfeOzcann dedi: Hocam bende Juul 1 var. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı değil Juul 1 de dediğim gibi bir olay var mı?
KS KS EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2025 #22 Memoteemir dedi: Hocam sıkıntı değil Juul 1 de dediğim gibi bir olay var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazin icine akitiyor eger cihazi temizlemezsen oradaki pinlerde likit yanip performansi dusuruyor onun disinda disariya likit vermiyor. Artı 0 Eksi
Memoteemir dedi: Hocam sıkıntı değil Juul 1 de dediğim gibi bir olay var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazin icine akitiyor eger cihazi temizlemezsen oradaki pinlerde likit yanip performansi dusuruyor onun disinda disariya likit vermiyor.
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #23 Peki kendi kendine dururken takılı değilken yani likit kokusunu dışarı veriyor mu? @EfeOzcann Son düzenleme: 17 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
KS KS EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2025 #24 Memoteemir dedi: Peki kendi kendine dururken takılı değilken yani likit kokusunu dışarı veriyor mu? @EfeOzcann Genişletmek için tıkla... Ben yasamadim. Artı 0 Eksi
Memoteemir dedi: Peki kendi kendine dururken takılı değilken yani likit kokusunu dışarı veriyor mu? @EfeOzcann Genişletmek için tıkla... Ben yasamadim.
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #25 EfeOzcann dedi: Ben yasamadim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam dönüşünüz için. Artı 0 Eksi