Jvaper likit tavsiyesi

Böyle bi şey çıkıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240522_111115_Chrome.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 75
Dc grubunu diyorsan durmuyor hocam. En azından öyle biliyorum en son bu kınu aktifken falan konuşuldu. Ama likit için siyorsan tavsiye edebilirim 1 2 site.
Jvaper'dan alışveriş yaptım fakat hiç memnun kalamamıştım maalesef likitleri attım öyle söyleyeyim. Az önce de Vega ile şansımı denedim ama öneriniz nedir?

Smoke Hunter liktleri fena değil. Kendiniz yapacak iseniz Bear kimya aromaları güzeldir.
Ben falcon safir ve golden kullandım en çok goldendan memnun kaldım kendim yaptıklarımda. Şuan 5 şişe demleniyor sağ olsunlar her siparişte de 2ml tester gönderiyorlar ondan da bi 10ml likit çıkıyor. Saga kimya da aşırı öneren duydum o da denenebilir.
Jvaper'dan alışveriş yaptım fakat hiç memnun kalamamıştım maalesef likitleri attım öyle söyleyeyim. Az önce de Vega ile şansımı denedim ama öneriniz nedir?
Valla hocam arkadaş 2 gün önce aldı jvaper'den o çok memnun. Sizinki biraz şanssızlık mı olmuş diyim. Bana da denk gelmişti çünkü jvaper'den dediğiniz gibi. Ayrıca öneri olarak Mahattan likit ve EvoLikit de öneririm. Evo'dan 2 şişe söylemiştim gayet memnundum 2 hafta önce falan bittiler.

Ben hiç demleme olayına girmedim hocam. Zaten bu Vega ile de memnun kalamazsam salacağım bu işi makineyi falan satıp. Hangi cihazı kullanıyorsunuz bu arada?

Valla hocam Golden Kimya' dan sadece Vampire Vape aromlarından memnun kaldım. Kendi aromalarında bir gariplik var şişeyi ilk defa açtıktan sonra aroma uçuyor önemli ölçüde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…