Jvaper likit tavsiyesi

Valla hocam Golden Kimya' dan sadece Vampire Vape aromlarından memnun kaldım. Kendi aromalarında bir gariplik var şişeyi ilk defa açtıktan sonra aroma uçuyor önemli ölçüde.
Dediğini bi kaç kişide daha okudum ama bana hiç olmadı ya.
Ben hiç demleme olayına girmedim hocam. Zaten bu Vega ile de memnun kalamazsam salacağım bu işi makineyi falan satıp. Hangi cihazı kullanıyorsunuz bu arada?
Argus pro kullanıyordum sattın Argus pro 2 aldım daha uygun fiyata. Gayet memnunum. Bence salma hocam hiç. Likitlere şans ver. Evo likiti dene. Jvaper'den Ice pop ve asap grape'i kesinlikle öneririm. Lemon tart da çok iyi orada. Siz bilirsiniz tabi. Siz hangi makinayı kullanıyorsunuz?

Smok Nord 4 var, kutudan çıkan coiller yandı yine aynılarından yani 0.19 ve 0.4ohm aldım o şekilde kullanıyorum.

Wotofo SMRT Rpm Rba öneririm. Boşuna paranızı hazır coillere harcamayın.
Hocam ben de harcamak istemem de tel sarma falan gibi işlemleri hiç yapmadım şu an yapacak kadar da tecrübeli değilim ha elbette yaparak tecrübe kazanılır da bu bahsettiğiniz DIY kit mi oluyor?

Hocam ben de harcamak istemem de tel sarma falan gibi işlemleri hiç yapmadım şu an yapacak kadar da tecrübeli değilim ha elbette yaparak tecrübe kazanılır da bu bahsettiğiniz DIY kit mi oluyor?
Tel sarmıyorsun çok basit. Link atayım bak istersen çok basit bir işlem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diy kit dediği likit hocam. Zevkinize göre diy kit aroma alıp üstüne base koyup sağlam çalkalayıp, sonra her gün kapağını açıp içündeki havayı şişeyi fıslatarak tazeleyip 2 dakika falan çalkalıyorsunuz. 2 hsfta ila 1 ay içinde hazır oluyor. Böyle anlatınca uzun gelmiş olabilir belki ama sandığınız kadar zahmetli iş seğil. Üstelik çok daha kârlı hazır likitlere göre. Ben geçen kargo dahil 300 liraya 160ml aroma aldım. Elimde base vardı önceden kalan onunla yaptım demlenmeyi bekliyorlar şuan.

Wotofo SMRT Rpm Rba öneririm. Boşuna paranızı hazır coillere harcamayın.
Valla ben makinayı sürekli bi yerlere götürdüğüm için hazır coilden şaşmam ya. Hem daha kolayıma geliyor. Bi coille 2 2 buçuk ay kullanıyorum. Ama dediğiniz gibi telli olanların zevki tadı apayrı.

Valla ben makinayı sürekli bi yerlere götürdüğüm için hazır coilden şaşmam ya. Hem daha kolayıma geliyor. Bi coille 2 2 buçuk ay kullanıyorum. Ama dediğiniz gibi telli olanların zevki tadı apayrı.
Bu işler dipsiz kuyu hocam. Hele ki Mod-Ato çıkmazına girerseniz benim gibi, işler farklı boyutlara geliyor. Tamamen hobiye dönüyor.

Bu işler dipsiz kuyu hocam. Hele ki Mod-Ato çıkmazına girerseniz benim gibi, işler farklı boyutlara geliyor. Tamamen hobiye dönüyor.
Vallaha öyle dediğiniz gibi. Ama böyle benim daha kolayıma geliyor ya. Dışarı çıkarken depoda farklı likit oluyor. Yanıma da 1 şişe farklı aroma alıyorum. Bitince diğeri. Büyük makina zaten benlik değil sürekli cebe koyup götürmekte sıkıntı olur. Siz hangi makinayı kullanıyordunuz bu arada?

Thelema Solo- Dwarf MTL Cl Ato

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…