eferrari Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 5 5500 AMD RX6600XT GİGABYTE A520MK V2 16GB HYPERX RAM 1TB SAMSUNG SSD REDMİ G24 165HZ MONİTÖR LENOVO LEGİON M300S MAUSE STEEL SERİES APEX TKL PRO KLAVYE Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Çarşamba 22:40 #11 Single_factor dedi: Elbette "CDP 130" hammer action. Standı da beraberse harika Genişletmek için tıkla... Standı yok hocam ama sahibinden üzerinde 8000tl'ye buldum onu alacağım galiba
Single_factor dedi: Elbette "CDP 130" hammer action. Standı da beraberse harika Genişletmek için tıkla... Standı yok hocam ama sahibinden üzerinde 8000tl'ye buldum onu alacağım galiba
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.367 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. Çarşamba 22:41 #12 eferrari dedi: Standı yok hocam ama sahibinden üzerinde 8000tl'ye buldum onu alacağım galiba Genişletmek için tıkla... O stand ile beraber satılıyordu galiba. Bir araştırın. Eğer öyle ise neden ayrı stıyorlar acaba?
eferrari dedi: Standı yok hocam ama sahibinden üzerinde 8000tl'ye buldum onu alacağım galiba Genişletmek için tıkla... O stand ile beraber satılıyordu galiba. Bir araştırın. Eğer öyle ise neden ayrı stıyorlar acaba?
eferrari Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 5 5500 AMD RX6600XT GİGABYTE A520MK V2 16GB HYPERX RAM 1TB SAMSUNG SSD REDMİ G24 165HZ MONİTÖR LENOVO LEGİON M300S MAUSE STEEL SERİES APEX TKL PRO KLAVYE Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Çarşamba 22:43 #13 Single_factor dedi: O stand ile beraber satılıyordu galiba. Bir araştırın. Eğer öyle ise neden ayrı stıyorlar acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün görselinde stant koymamışlar https://shbd.io/s/xQCTTVkd Ürün bu
Single_factor dedi: O stand ile beraber satılıyordu galiba. Bir araştırın. Eğer öyle ise neden ayrı stıyorlar acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün görselinde stant koymamışlar https://shbd.io/s/xQCTTVkd Ürün bu