Ahmet Uygur Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 106 18 Mayıs 2019 #1 JWIN MK 6145U model bir org almak istiyorum ve bunu PC'ye bağlayıp güzel müzikler yapmak istiyorum. Bu orgu aldığımda nasıl bağlarım PC'ye? Herhangi bir kablo gerekir mi? Teşekkürler.
JWIN MK 6145U model bir org almak istiyorum ve bunu PC'ye bağlayıp güzel müzikler yapmak istiyorum. Bu orgu aldığımda nasıl bağlarım PC'ye? Herhangi bir kablo gerekir mi? Teşekkürler.
kerem1238806 Megapat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 449 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #2 çıkışlarına bak. Eğer MİDİ OUT İN girişleri varsa takabilirsin. Veya USB Midi girişi varsa takabilirsin.
çıkışlarına bak. Eğer MİDİ OUT İN girişleri varsa takabilirsin. Veya USB Midi girişi varsa takabilirsin.
Kpnkrhyme Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 3 13 Ocak 2020 #3 Peki herhangi bir midi girişi varmı arkadaşım? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Ahmet Uygur Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 106 13 Ocak 2020 #4 Kpnkrhyme dedi: Peki herhangi bir midi girişi varmı arkadaşım? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... hallettim reis yazıcı kablosu sayesinde tam adını bilmiyorum fakat oluyor
Kpnkrhyme dedi: Peki herhangi bir midi girişi varmı arkadaşım? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... hallettim reis yazıcı kablosu sayesinde tam adını bilmiyorum fakat oluyor
Kasal Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 6 5 Nisan 2020 #6 Ahmet Uygur dedi: hallettim reis yazıcı kablosu sayesinde tam adını bilmiyorum fakat oluyor Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın knka biraz ayrıntılı anlatır mısın?
Ahmet Uygur dedi: hallettim reis yazıcı kablosu sayesinde tam adını bilmiyorum fakat oluyor Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın knka biraz ayrıntılı anlatır mısın?
Ben Aykurt Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #7 Ahmet Uygur dedi: Hallettim reis yazıcı kablosu sayesinde tam adını bilmiyorum fakat oluyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettin söyler misin?
Ahmet Uygur dedi: Hallettim reis yazıcı kablosu sayesinde tam adını bilmiyorum fakat oluyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettin söyler misin?