jwın sonıc cube m-02 ile MSI gaming 3 kart uyumsuzluğu

Repla

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Dün aldığım jwın sonıc cube m-02 marka hoparlörü laptobuma taktığımda hiç bir sorun yaşamazken Msı gaming 3 kartına sahip bilgisayarıma taktığımda uğultu şeklinde bir ses oluşuyor. Başka model bir hoparlör veya kulaklıkta böyle bir sorun yaşamadım. Hoparlörü kartın kulaklık çıkışına bağlayınca uğultu şiddeti azalıyor ama yinede rahatsız edecek boyutta bunun bir çözümü var mıdır ?

Cevap çok geç olacak ama :) buna benzer sorun yaşayan olursa işine yarasın diye yazmak istedim. Cızırtı sesini aynı hoparlör ve gaming 7 anakart ile bende aldım. Elektrik tesisatının topraklaması na kadar bir çok seçenek ile boğuştum. Sonunda eski bir samsung telefon şarj aleti ile hoparlörün usb güç girişi kablosunu değiştim, pirize direk takınca sorun ortadan kalktı. Notebook için anlamsız bir çözüm ama masa üstü kullanıyorsanız, bu şekilde kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı