K-Lite Codec Pack en iyi sürüm hangisi ?

Yanlış anladınız galiba bilmişlik tasladığım yok. Cümlelerimden kendinize göre yanlış çıkarım yapmışsınız. Windows 8 gelince tanıtımında çöken bi işletim sisteminden ne beklentileriniz var onu anlamadım. Bu forumda Windows 8 kullanmayanı itip kakıyorsunuz ne çıkarınız var bu işten anlamış değilim. Yaptığınız yanlış isteyen istediğini kullanır size işinizi öğretmek gibi olmasın ama diğer forumlarda ki olay, kullandığın işletim sistemine göre bi çözümü varsa sunulur.

Bilmişlik taslanmıyor burda zaten. Windows 8'in çökmesi ya da çökmemesi mesele değil. Herşey de hatalar olabilir. iPhone'nun yok muydu ilk başlarda? Telefon alınıyordu telefonla arama yapılamıyordu. Zaman geçtikçe güncelemelerle daha da iyi hale getirilmeye çalışılıyor. Eski bir sistem kullanıyorsanız başka yerlere de konu açıp sorabilirsiniz, ama Windows Update'yi kapatmayın.

Sağolasın berke kardeşim insanı kırmadan düzgün bi üslupla konuşuyorsun. Update'yi açtım inş kasmaz pc.

Windows 7 kullanıp da nasıl kendinize oyuncu diyebiliyorsunuz, anlayabilmiş değilim. Windows 7 güncel oyunlarda çok sorunlu. BF4 en iyi Windows 8'de çalışıyor ve modern oyunların hepsi Windows 8 64 Bit istyor. Windows 8'in sıkıntı çıkardığı yok. Nasıl ki K-Lite Mega Codec pack'i bile kuramamışsınız, oyunları da aynı şekilde hep korsan oynadığınızdan kuramıyor ve çalıştıramıyorsunuz.

Windows Update'i kapatıp CP'yi kullanırsanız tabii ki yavaşlama ve uyum sorunları olacaktır. Bu yaptığınız PC mantığına tamamen aykırı, mantıksız.

Lansmanda çöken sürüm RT idi. Bunu öğrenmenizde fayda var sanırım. RT, ARM mimaride çalışır. Bizim bahsettiğimiz sürüm ise x86 mimaride çalışan Windows 8.

Windows 8.1 64 Bit'e geçmediğiniz sürece sistemden ve videolardna tam performans alamayacaksınız. Geçene kadar da neden önerdiğimizi bilmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…