Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2014 #1 K-Lite'ın son sürümünü kurarken Nvidia kartın gücünden yararlanarak videoları açmak için seçeceğim özelliği göremedim. Kalktı mı?
K-Lite'ın son sürümünü kurarken Nvidia kartın gücünden yararlanarak videoları açmak için seçeceğim özelliği göremedim. Kalktı mı?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Temmuz 2014 #2 Hayır kalkan bir şey yok. DXVA 2 seçerek donanımsal hızlandırmadan faydalanmaya devam edebilirsin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Temmuz 2014 #3 Update olanı kurdu isen o seçeneği göremezsin sadece varolanların sürümünü yükseltir çünkü.
monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #4 MF dedi: Hayır kalkan bir şey yok. DXVA 2 seçerek donanımsal hızlandırmadan faydalanmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... O seçeneğe nereden girebiliriz? Edit: Buldum öbür konuda varmış.
MF dedi: Hayır kalkan bir şey yok. DXVA 2 seçerek donanımsal hızlandırmadan faydalanmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... O seçeneğe nereden girebiliriz? Edit: Buldum öbür konuda varmış.