1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 11 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar aranızda K-PoP dinleyen var mı? K-PoP nedir diye soranlar için. Kore'nin PoP müzikleridir. Şunlar gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2017
Arkadaşlar aranızda K-PoP dinleyen var mı? K-PoP nedir diye soranlar için. Kore'nin PoP müzikleridir. Şunlar gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ichimaru Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 423 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2017 #2 Erkeklerin çektiği klipler kısa aksiyon filmleri gibi SWAT ekipleri falan oluyor. Onun için bana saçma geliyor ve söyledikleri şeylerden hiç bir şey anlamıyorum.
Erkeklerin çektiği klipler kısa aksiyon filmleri gibi SWAT ekipleri falan oluyor. Onun için bana saçma geliyor ve söyledikleri şeylerden hiç bir şey anlamıyorum.
60srockandroll Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #3 Ben dinliyorum, gerçek müziği neden sevmem gerektiğini hatırlatıyor bazen
4 461988 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.053 Çözümler 3 12 Eylül 2021 #4 Droptan izlenmiyor.