K-pop niye bu kadar ünlü?

Sende haklısın. Daha demin şöyle bir video gördüm:

selam aşklar bir anımı anlatacağım küçükken beni köpek kovaladı bb aşklar

YouTube Shorts izlerken
İzleme. O zamanında git oyun oyna daha verimli olur.

Herkes internete erişebildiğinden ve K-pop'da yaş kitlesini yükseltecek pek unsur olmadığından çoğunluğu 18 yaş altı bir kitleleri var. Çoğunluğu sırf yakışıklı veya güzel olduğu için dinliyor diye düşünüyorum.

İzleme. O zamanında git oyun oyna daha verimli olur.

Zaten shorts da bu tür video çıkınca kapatıyorum YouTube'u açıyorum Minecraft'ı.

Hayır ama bir de şarkıların klipleri +18. Çıplak kadınlar dans ediyor ve bunu 8-9 yaşındaki çocuklar izliyor!

Son düzenleme:
Özentilik. Yav istiyorsan dinleyebilirsin, ama 8-9 yaşındaki çocuklar gidipte boş boş videolar yapmasın, bir tane k pop şarkısı söyle desem söyleyemezler.

İsteyen istediğini sever bir şey diyemeyiz. Ben 18 yaşıma geldim. Dinlemediğim bir ağır metal falan var sanırım. K-pop'u da severim. Ara ara açar dinlerim. Her şeyin seveni oluyor.

Şarkılara bir şey demiyorum isteyen dinler. Ben 8-9 yaşındaki çocukların böyle affedersiniz ama bazen LGBT çocuklar çıkıyor! Daha demin böyle bir video gördüm.
aşklarımm size kendimi tanıtcam.

Kızım.
LGBT'liyim.
7 yaşındayım.

Bb aşklarrr

Bu yüzden uyarı veya ban alırsam haklısınız. Ama içimde tutamadım

Niye ünlü bilmiyorum ama dinleyenin beyni saman basılıdır.

Birkaç sene öncesi kadar popüler olduğunu sanmıyorum. Genelde bu popülasyonu 10-14 yaş arası kız çocukları oluşturuyor. Büyük bir kısmı 15 yaşını geçince "lan napıyorum ben" kafasına giriyor. Bu olaylar olduğu sırada 7-10 yaş arasındakiler de kendilerinden yaş olarka büyük 10-14 arası popülasyonun yerini alıyor 5 seneden fazladır böyle devam ediyor.

Evet daha 2-3 sene önce bir müzisyene k-pop nedir diye sorsak bilmiyorum derdi. Şimdi yoldan geçen birine sorsak tüm k-pop gruplarını teker teker sayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…