caeruleum Megapat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 Merhaba, elimde i5 6500 işlemci var ve buna acaba OC yapsam mı diye düşünüyorum. Ancak kafama takılan soru var. İşlemcimde stok fan takılı, bu hali ile çok zorlamadan OC yapsam sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2022
Merhaba, elimde i5 6500 işlemci var ve buna acaba OC yapsam mı diye düşünüyorum. Ancak kafama takılan soru var. İşlemcimde stok fan takılı, bu hali ile çok zorlamadan OC yapsam sorun olur mu?
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 16 Şubat 2022 #2 K ibaresiz işlemciye nasıl OC yapacaksın? Artı 0 Eksi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #3 Yapmazsın. Artı 0 Eksi
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 16 Şubat 2022 #4 caeruleum dedi: Merhaba, elimde i5 6500 işlemci var ve buna acaba OC yapsam mı diye düşünüyorum. Ancak kafama takılan soru var. İşlemcimde stok fan takılı, bu hali ile çok zorlamadan OC yapsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu işlemcinin çarpanı açık değil OC yapamazsınız. Artı 0 Eksi
caeruleum dedi: Merhaba, elimde i5 6500 işlemci var ve buna acaba OC yapsam mı diye düşünüyorum. Ancak kafama takılan soru var. İşlemcimde stok fan takılı, bu hali ile çok zorlamadan OC yapsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu işlemcinin çarpanı açık değil OC yapamazsınız.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #5 Yapılması mümkün sanırım ama riskli ve uğraştırıcı bir işlem. Ayrıca anakartınızın ne olduğu da çok önemli. Ben olsam hiç uğraşmazdım, hissedilecek bir performans artışı yaşamazsınız. Artı 0 Eksi
Yapılması mümkün sanırım ama riskli ve uğraştırıcı bir işlem. Ayrıca anakartınızın ne olduğu da çok önemli. Ben olsam hiç uğraşmazdım, hissedilecek bir performans artışı yaşamazsınız.
KS KS caeruleum Megapat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Z170 Anakartlarla yapılabiliniyor. Ve oldukça yüksek performans artışı oluyor. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Z170 Anakartlarla yapılabiliniyor. Ve oldukça yüksek performans artışı oluyor.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 16 Şubat 2022 #7 caeruleum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Z170 Anakartlarla yapılabiliniyor. Ve oldukça yüksek performans artışı oluyor. Genişletmek için tıkla... Anakartınız? Artı 0 Eksi
caeruleum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Z170 Anakartlarla yapılabiliniyor. Ve oldukça yüksek performans artışı oluyor. Genişletmek için tıkla... Anakartınız?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #8 BCLK overclock yapılabiliyor bu seriye. Ancak anakartına bağlı. Anakartın nedir? Artı 0 Eksi
KS KS caeruleum Megapat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #9 Anakartım Gigabyte Z170-HD3. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #10 caeruleum dedi: Anakartım Gigabyte Z170-HD3. Genişletmek için tıkla... Anakartında BCLK sekmesi gözüküyor mu? Gözüküyorsa yapabilirsin. Ama varsa bile 103 BCLK'yi geçemezsin, Intel'in kilidi 103 diye biliyorum. Artı 0 Eksi
caeruleum dedi: Anakartım Gigabyte Z170-HD3. Genişletmek için tıkla... Anakartında BCLK sekmesi gözüküyor mu? Gözüküyorsa yapabilirsin. Ama varsa bile 103 BCLK'yi geçemezsin, Intel'in kilidi 103 diye biliyorum.