K1 Max + A1 combo vs p1s combo vs K2 Plus

0rkun

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tulpar T7 V21.8 17,3"
Siz seçecek olsanız;
1) K1 Max + A1 combo(veya p1s combo)
2)k2 Plus
Fiyat farkını ortadan kaldırdığımızda siz hangi seçeneği seçerdiniz?
Neden belirtirseniz güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yeni başlayan birisiyim.
PLA için K1 Max ve A1 denedim. Ciddi bir fark göremedim. K1 Max çıktılarında ufak tefek yüzeysel hatalar aldım. A1 ise almadım. Ancak, A1 de şöyle bir sorun yaşadım bir çıktıda. 20 mm olması gereken kısım 19,94 mm çıktı.
PETG için sadece A1 denedim. Çok karmaşık geometrilerde hafif bir ipliklenme yaşadım A1 cihazında.
TPU filament sipariş verdim, tecrübem olunca yazarım.

PLA için K1 Max ve A1 denedim. Ciddi bir fark göremedim. K1 Max çıktılarında ufak tefek yüzeysel hatalar aldım. A1 ise almadım. Ancak, A1 de şöyle bir sorun yaşadım bir çıktıda. 20 mm olması gereken kısım 19,94 mm çıktı.
PETG için sadece A1 denedim. Çok karmaşık geometrilerde hafif bir ipliklenme yaşadım A1 cihazında.
Teşekkürler,bekliyorum.

ustam samm marketten FLASHFORGE Adventurer 5M Pro 3D Yazıcı almayı dusunuyorum bu model ıcınde fıkrın varmı ve aynı sıtede olan fılamentler ıcın onerı verebılırmısın hazır alırken eklemek ıstıyorum sepetıme

Technopat Haberler

Geri
Yukarı