A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #1 K28 Backlit Gaming Mechanical Keyboard Colorful LED USB Wired Game Keyboard 26 Keys Anti-ghosting Free Hand Care | Wish Buy K28 Backlit Gaming Mechanical Keyboard Colorful LED USB Wired Game Keyboard 26 Keys Anti-ghosting Free Hand Care at Wish - Shopping Made Fun www.wish.com Bunun bir sonraki indirimde beyazını alacağım ama size sorayım dedim, bu fiyat ciddi mi?
K28 Backlit Gaming Mechanical Keyboard Colorful LED USB Wired Game Keyboard 26 Keys Anti-ghosting Free Hand Care | Wish Buy K28 Backlit Gaming Mechanical Keyboard Colorful LED USB Wired Game Keyboard 26 Keys Anti-ghosting Free Hand Care at Wish - Shopping Made Fun www.wish.com Bunun bir sonraki indirimde beyazını alacağım ama size sorayım dedim, bu fiyat ciddi mi?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.926 Makaleler 2 Çözümler 9 26 Eylül 2020 #2 Hocam kargo olarak da 90 TL diyor toplam 200 TL ama gerçek mekanikse çok iyi bir de wish hiç alışveriş yapmadım nasıldır bilmem.
Hocam kargo olarak da 90 TL diyor toplam 200 TL ama gerçek mekanikse çok iyi bir de wish hiç alışveriş yapmadım nasıldır bilmem.
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #3 hile kodlayan hacker dedi: Hocam kargo olarak da 90 TL diyor toplam 200 TL ama gerçek mekanikse çok iyi bir de wish hiç alışveriş yapmadım nasıldır bilmem. Genişletmek için tıkla... Bende o konudan korkuyorum kazık yer miyim diye.
hile kodlayan hacker dedi: Hocam kargo olarak da 90 TL diyor toplam 200 TL ama gerçek mekanikse çok iyi bir de wish hiç alışveriş yapmadım nasıldır bilmem. Genişletmek için tıkla... Bende o konudan korkuyorum kazık yer miyim diye.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Eylül 2020 #4 ABCDE dedi: Bende o konudan korkuyorum kazık yer miyim diye. Genişletmek için tıkla... Wish dolandirici bir site, genellikle ya hic gondermiyor ya da sahte urunler gonderiyor.
ABCDE dedi: Bende o konudan korkuyorum kazık yer miyim diye. Genişletmek için tıkla... Wish dolandirici bir site, genellikle ya hic gondermiyor ya da sahte urunler gonderiyor.
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #5 efedesu dedi: Wish dolandirici bir site, genellikle ya hic gondermiyor ya da sahte urunler gonderiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.
efedesu dedi: Wish dolandirici bir site, genellikle ya hic gondermiyor ya da sahte urunler gonderiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.