AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 2 Mart 2020 #11 Kabloyu çıkarın.
sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #12 S AlgoritMa dedi: Kabloyu çıkarın. Genişletmek için tıkla... Suya tutunca gitmeyen tozlar gider mi?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 2 Mart 2020 #13 sametiko32 dedi: S Suya tutunca gitmeyen tozlar gider mi? Genişletmek için tıkla... Suya tutunca gider, gitmeyenleri de bez ile iktiriverin.
sametiko32 dedi: S Suya tutunca gitmeyen tozlar gider mi? Genişletmek için tıkla... Suya tutunca gider, gitmeyenleri de bez ile iktiriverin.
sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #14 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Suya tutunca gider, gitmeyenleri de bez ile iktiriverin. Genişletmek için tıkla... Yan kapağı nasıl açılır?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Suya tutunca gider, gitmeyenleri de bez ile iktiriverin. Genişletmek için tıkla... Yan kapağı nasıl açılır?
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2020 #15 Kompresörün verdiği tazyiği elektrikli süpürge veremez, kompresör ile çok daha sağlıklı ve etkili temizlenir.
Kompresörün verdiği tazyiği elektrikli süpürge veremez, kompresör ile çok daha sağlıklı ve etkili temizlenir.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 2 Mart 2020 #16 sametiko32 dedi: Yan kapağı nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, kasayı kullanmadım. Temizledikten sonra da kalırsa bir kürdan iş görecektir.
sametiko32 dedi: Yan kapağı nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, kasayı kullanmadım. Temizledikten sonra da kalırsa bir kürdan iş görecektir.
sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #17 İ Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bilmiyorum, kasayı kullanmadım. Temizledikten sonra da kalırsa bir kürdan iş görecektir. Genişletmek için tıkla... İlk bir kompresör alıp deneyeceğim.Olmazsa su ile temizlemeyi deneyeceğim.Herkese teşekkürler
İ Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bilmiyorum, kasayı kullanmadım. Temizledikten sonra da kalırsa bir kürdan iş görecektir. Genişletmek için tıkla... İlk bir kompresör alıp deneyeceğim.Olmazsa su ile temizlemeyi deneyeceğim.Herkese teşekkürler
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 3 Mart 2020 #18 Kompresör alana kadar (ki su kadar temiz yapmayacaktır) suyla temizlemeyi dene. Ya da camsilinki gibi fısfıslı bir şişeyle su püskürt.
Kompresör alana kadar (ki su kadar temiz yapmayacaktır) suyla temizlemeyi dene. Ya da camsilinki gibi fısfıslı bir şişeyle su püskürt.
sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2020 #19 AlgoritMa dedi: Kompresör alana kadar (ki su kadar temiz yapmayacaktır) suyla temizlemeyi dene. Ya da camsilinki gibi fısfıslı bir şişeyle su püskürt. Genişletmek için tıkla... Tamam iyi geceler
AlgoritMa dedi: Kompresör alana kadar (ki su kadar temiz yapmayacaktır) suyla temizlemeyi dene. Ya da camsilinki gibi fısfıslı bir şişeyle su püskürt. Genişletmek için tıkla... Tamam iyi geceler