K530 vs Anne Pro 2

EmreGmgr

Picopat
Daha fazla  
Bundan 2-3 gün öncesine kadar Anne Pro 2 klavyesini sipariş verecektim ve Banggood sitesinde Redragon markasını keşfettim. Türkiye'de de olduğunu öğrenince 2 klavye arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

1.klavye

2.klavye

Not: Red Switch alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hotswapable gerekmiyorsa genel olarak Anne Pro 2 daha iyi. Ama switchler lehimli oldugu icin stableri yada switchleri modlamak yada foam vs eklemek icin lehimleri sokmek gerekiyor. Bu acidan alir kullanirim fazla kurcalamam dersen daha iyi secenek.

K530 hotswapable olmasina ragmen ledler pcb uzerinde oldugu icin kullanilabilen uyumlu switch turleri sinirli kaliyor biraz ama cozumu var yine de. Stabilizerler stok haliyle kotu ve modlmasi cok kolay degil ama mumkun.

İkisini de kullanmis/denemis biri olarak fazla modla vs ugrasmayacaksan anne pro v2 alabilirsin.
bence. Hotswap ozelligi olsun kafama gore mudahele edeyim dersen baska klavyelere bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı