K55 mi CM Masterkeys L mi?

Bana K55 güzel geldi ama switchleri kötü deniyor. CM L de iyi ama bilek desteği yok. Kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum.

Cooler Master Masterkeys L'nin klavye switchleri bu fiyat bandındaki en iyi hissiyatlı switche sahip. K55'in de güzel ama bir Masterkeys L değil. Klavye padı sonradan alınan bir bileşen olduğu için ve Masterkeys L'yi şu an kullanıp memnun kaldığım için, CM L diyorum.

Makro tuşları ve bilek desteği lazımsa K55 lazım değilse renk daha önemliyse CM L.

Bir arkadaş başka yerde harici bilek desteği takabilirsiniz demişti bunun için bu öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son sorum olacak Bloody'nin switchleri nasıl diğer klavyeler kadar fazla ve iyi bilgi yok?

Son sorum olacak Bloody'nin switchleri nasıl diğer klavyeler kadar fazla ve iyi bilgi yok?
Optik switch türünde anahtarlar kullanıyor. Kişisel olarak kullanma şansına erişemedim fakat Bloody'nin Türkiye'de ki saha ekibi sağolsun çok ilgisiz. Bu yüzden ürün kendini pazarlaması gerekiyor oda şuana kadar pek mümkün olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…