ereds12312312312 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #1 K55 kulaklık aldım. Genel anlamda incelemelerini araştırdım ve güzel sonuçlara ulaştım. Aynı şekilde arkadaşım kullandı ve beğendi. Ama uzun zamanlı kullanan ve deneyimi olan birisi paylaşabilir mi? Yani alınabilecek bir kulaklık mı?
K55 kulaklık aldım. Genel anlamda incelemelerini araştırdım ve güzel sonuçlara ulaştım. Aynı şekilde arkadaşım kullandı ve beğendi. Ama uzun zamanlı kullanan ve deneyimi olan birisi paylaşabilir mi? Yani alınabilecek bir kulaklık mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Eylül 2022 #2 Torima K55 Kulaklık Bluetooth Kablosuz LED IÅıklı Oyuncu 5.0 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Torima K55 Kablosuz Led Işıklı Oyuncu Bluetooth Kulaklık 5.0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu mu? Bu ise pek de iyi değil.
Torima K55 Kulaklık Bluetooth Kablosuz LED IÅıklı Oyuncu 5.0 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Torima K55 Kablosuz Led Işıklı Oyuncu Bluetooth Kulaklık 5.0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu mu? Bu ise pek de iyi değil.