K55 RGB Pro membrane nasıldır?

Bütçe
1200

KaraKuzgun100

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Birkaç saat önce 800 küsur liraya Corsair K55 RGB Pro membrane TR klavye aldım. ASUS, Corsair veya Razer almak istiyordum. Sizce pişman olur muyum yoksa güzel klavye mi? Biraz aceleye geldiği için uzun bir araştırma yapamadım.

Membrane klavyeler arasında kaliteli bir modeldir. Kendim 2 yıldır kullanıyorum, hala tuşlarda herhangi bir silinme sorunu olmadı. Klavyenin üstüne 1 kez su ve 1 kez mercimek çorbası döküldü, temizliği yaptıktan sonra sorunsuz çalıştı.

Redragon k512 shiva, bunuda tavsiye ederim. İkisi arasında kalmıştım zamanında. Hiç bir sorun görmedim çok şükür.

Redragon K512 shiva, bunu da tavsiye ederim. İkisi arasında kalmıştım zamanında. Hiçbir sorun görmedim çok şükür.

Ben de düşündüm ama Corsair içime daha sindi. Önerinizi dikkate değer buluyorum, teşekkür ederim.

Hocam sesi falan rahatsız ediyor mu uzun vadede? Yoksa yazdıkça daha çok mu yazdırıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…