K552-2 vs AOC GK500 vs Monster K3

Flakel

Kilopat
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz dostlar? Farklı önerilere de açığım.

@Quanic

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim için alacak olsam GK500 derim. Sonuçta al kullan istiyorsunuz ve hotswap için hevesli olsanız bile blueya geçmek isteyeceğinizi sanmıyorum. Monster bir süredir aklımda ama emin olamadım. İnceleme olmadan malzeme kalitesini bilmek zor. Üstelik bilek desteği rahat değil dediniz. TKL istiyorsan ve masan biraz küçükse 552 en iyisidir.

aoc bir ara 420 tl ye satılıyordu. Malzeme kalitesi acaba monsterle yakın olabilir mi diye düşünmüştüm o yüzden. Fakat gk500 gerçekten güzel gözüküyor. K68 ile kıyaslayınca da çok sırıtmıyor 200 daha çıkıp k68 de alabilirdim çünkü. Başka önerisi yorumu olan varsa bekliyorum. yoksa şuanlık gk500 gibi duruyor tercihim

Ben bu klavyeyi 500 gibi bir fiyata aldım. Klavye çok sağlam ve kaliteli duruyor ancak diğerlerine dair pek fikrim yok.

Ben bu klavyeyi 500 gibi bir fiyata aldım. Klavye çok sağlam ve kaliteli duruyor ancak diğerlerine dair pek fikrim yok.
Hocam tuşlarda sürtünme oluyor mu birde bilek desteği sağa ve sola kayıyor mu gk500 de acaba yorumlarında hep sağa sola kayıyor diyenler olmuşta?

Hocam tuşlarda sürtünme oluyor mu birde bilek desteği sağa ve sola kayıyor mu gk500 de acaba?
Bilek desteği sabit. Sürtünmeden kastınız ne tam olarak bilmiyorum ancak tuşların basımı çok rahat, yumuşak bir hissi olmasına rağmen takılma olmuyor. Tepki hızı harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…