510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.301 Makaleler 2 Çözümler 23 28 Ekim 2023 #11 ZerefDragneel dedi: Klavyeniz hot-swap değil mi? Hot swap olup olmadığını bilmeden çıkarmaya çalışmadınız umarım. Genişletmek için tıkla... Hot swap, önceden çıkarmıştım bir kere.
ZerefDragneel dedi: Klavyeniz hot-swap değil mi? Hot swap olup olmadığını bilmeden çıkarmaya çalışmadınız umarım. Genişletmek için tıkla... Hot swap, önceden çıkarmıştım bir kere.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 29 Ekim 2023 #12 510095 dedi: Hot swap, önceden çıkarmıştım bir kere. Genişletmek için tıkla... Yedek Switch'leri takmayı deneyin isterseniz, eğer tek bir sayı tuşunda olmuyor ve tüm o üst bölgedeki tuşlarda oluyorsa PCB sıkıntılıdır diye düşünüyorum.
510095 dedi: Hot swap, önceden çıkarmıştım bir kere. Genişletmek için tıkla... Yedek Switch'leri takmayı deneyin isterseniz, eğer tek bir sayı tuşunda olmuyor ve tüm o üst bölgedeki tuşlarda oluyorsa PCB sıkıntılıdır diye düşünüyorum.