K555LB-X0187H modeli DxDiag'da farklı gözüküyor

Yer
Bergen, Norway
Daha fazla  
Merhabalar, ASUS marka bir laptopım var. BIOS güncellemesi için cihazın tam modelini öğrenmem gerekiyor. Laptopın altındaki etikette "K555LB-X0187H" yazıyor, DxDiag'dan ve CPU-Z programından baktığımda ise "X555LB" yazıyor. Aynı ürün olabilir diye düşündüm ama ASUS'un bu 2 model numarasına sahip cihazları var. Ek olarak CPU-Z programında BIOS sürümünü "X555LB.204" olarak gösteriyor.

Laptopın özellikleri ise şöyle;
  • i5-5200U.
  • 8 GB RAM.
  • NVIDIA GeForce 940M.

Son düzenleyen: Moderatör:
K555lb modelinin 12 GB RAM'i var, X555Lb'nin ise 6 GB. İkisi de uymuyor.

Aynı dert bende de var DxDiag'da farklı model kasada yazan farklı model BIOS senin gibi farkli sen ne yaptın bilmiyorum ama ben format sonrası driver kurulumu için bir arkadaşa sordum forumda o da bana CPU-Z yazanin driverlarını indir dedi ASUS bizim dediğimizi indir diyor şimdi de ASUS biz bir inceleyelim siz bekleyin dedi bekleyelim bakalım ne sonuç cikacak.

@Beety ASUS bu şekilde dedi;
ASUS Türkiye olarak sizin memnuniyetiniz ve talebiniz bizim için çok değerli, K555LB - Destek adresindeki sürümü indirip, EZ Flash ile BIOS güncelleme makalesine uygun olarak güncelleme yapabilirsiniz. Model ismi farklılığı ise, cihazlar farklı model kodları ile satılabilir. Sorun olmayacaktır.
Ben ise hiç riske girmeyerek BIOS güncellemesini yapmadım. Sürücüleri ne yaptığımı hatırlamıyorum. Siz yapacaksanız, yaptıktan sonra sonucu söyleme şansınız var mıdır? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı