Çözüldü K555LN ne kadar RAM yükseltmesi destekler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kiros

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Yardımınıza ihtiyacım var. ASUS K555LN model i5-5200U CPU 2.20 GHz 8 GB RAM'i olan bir notebookum var. RAM yükseltmek istiyorum ama kaç GB RAM'e kadar yükseltebilirim? Ve RAM öneriniz nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1106).png
    20,4 KB · Görüntüleme: 70
  • Ekran Görüntüsü (1107).png
    23,4 KB · Görüntüleme: 66
  • Ekran Görüntüsü (1108).png
    16,3 KB · Görüntüleme: 66
Çözüm
Küçük bir araştırmadan sonra o 4GB RAM'in gömülü olduğunu öğrendim yani çıkartamıyoruz ve sanırım 16GB'a kadar desteği var, birazdan RAM önerilerimi paylaşırım.
Maksimum RAM desteği 12GB'da olabilir.

Bunu önerebilirim.
Küçük bir araştırmadan sonra o 4GB RAM'in gömülü olduğunu öğrendim yani çıkartamıyoruz ve sanırım 16GB'a kadar desteği var, birazdan RAM önerilerimi paylaşırım.
Maksimum RAM desteği 12GB'da olabilir.

Bunu önerebilirim.

Son düzenleme:
Çözüm

Üstadım selam, geç oldu cevap atamadım. Farklı bir uygulama üzerinden baktım da, 16 GB'a kadar RAM desteği oluyormuş, fakat halihazırda 4 GB gömülü RAM olduğu için 8 GB olanından aldım. Yani 4+8 ile 12 GB'a yükselttim, (12 GB'lık bir birim olmadığı için 16'ya tamamlayamadım ). Teşekkür ederim bu arada, verdiğin linklerden de yararlanarak en uygun olanını aldım ve tam uyumluluk sağlanmış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…