K582R Surara klavye yazmadığı "a" harfini çoklu yazıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun hocam.

15 gün olmadan iade edin. Yenisini yollasınlar. 15 gün geçtikten sonra siz uğraşırsınız.
Yapmak isterim ama geri vermek falan benim için sıkıntı olacağından işte. Sorun yoksa böyle kullanmayı düşündüm.

Hocam Switch bozulduğunda 2 şey olur genelde. Ya çift basar ya da hiç basmaz. Gündelik hayatta yazı yazarken falan bunlar olmuyorsa göndermeyin zaten Switch'ler değişiyormuş ileride bozulursa değiştirirsiniz.

O şimdi etmez belki ama uzun vadede sürekli olunca rahatsız edebilir.

Hocam Switch bozulduğunda 2 şey olur genelde. Ya çift basar ya da hiç basmaz. Gündelik hayatta yazı yazarken falan bunlar olmuyorsa göndermeyin zaten Switch'ler değişiyormuş ileride bozulursa değiştirirsiniz.
O şimdi etmez belki ama uzun vadede sürekli olunca rahatsız edebilir.
Anladım hocam. Olmadı ben switch değiştiririm 7 tane yedek switchim var. Gündelik kullanımda sorun yok ama aynı kelimeleri çok kullanınca bu gözüme çarptı sadece. Yardımınız için tekrardan teşekkür ederim en azından bir fikir sahibi oldum. En kötü switch değiştiririm iyi akşamlar dilerim size...

İdeal müşterisiniz. Satıcıyı uğraştırmadan ufak sorunları kendimizin çözmesi iyidir. Zor bir işlem değil hem Switch'iniz varsa klavyesizde kalmazsınız daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…