K6 NOTE vs. K6 POWER

Q_Q

Hectopat
Arkdaşlar öncelik pil süresi. Hangi model daha verimli olur pil konusunda?

Telefon sadece iletişim için olacak. Arada WP, Instagram, Facebook...

Piksel sayısı aynı olsa da ekran daha büyük olduğu için muhtemelen K6 NOTE daha fazla şarj yer. Çipsetleri aynı zaten. Ben ikisinden birini seçmek zorunda olsam yine de K6 NOTE'u seçerdim. Bana kalsa ikisi de alınmaz da, bu devirde 16 GB hafızalı telefon hiç alınmaz.

Kronik problemleri olduğunu duyduğum bir model her ikiside.
Biraz açar mısınz? Ses sorunundan mı bahsediyorsunuz?
Arkadamışla araştırıyoruz babası için 16 GB çok sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam K6 Note kullanıyorum ben öyle ciddi sıkıntılar yaşamadım ama bazen şarj bir anda %2 düşüyordu yani %66 dan %64'e gibi yani fakat bu bir problem değil çünkü bir anda %2 düşmesi daha uzun zaman alıyordu yani sadece gösterge öyle gösteriyordu. Eğer K6 Note alırsanız sakın ama sakın Android güncellemesi yapmayın, telefonu ilk aldığımda o kadar hızlıydı ki Android güncellemesi yaptıktan sonra yavaşladı. Bırakın Android 6.0'da kalsın.

Note veya Power alınacak fakat öncelik pil oldugu için Power düşünüyoruz. Arkadaşın babası için Power pil konusunda Note'dan daha önde. Sizin görüşünüz nedir?

Note veya Power alınacak fakat öncelik pil oldugu için Power düşünüyoruz. Arkadaşın babası için Power pil konusunda Note'dan daha önde sizin görüşünüz nedir?
Pil gücüne bakıyorsanız Power daha iyi olacaktır.

Evet pil Power'ın ekranı küçük olması avantaj diye düşündük.
Evet öyle seçim yapılabilir, bütçeniz nedir maks.? Belki daha iyi telefon bulabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…