K617 Fizz yay sesi zamanla geçer mi?

diegoibo_10

Hectopat
Daha fazla  
K617 Fizz klavye aldım. Bugün geldi. Yay sesi var tuşlarda. Zamanla geçeceğini duydum, geçmezse bile sizce yay sesi nedeniyle iade etmeli miyim? Gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bunu aldım, tasarımı tipi hoşuma gitti.
Yay sesi vs. çok dert değil kulaklık takıyorum, görsel zevkimi doyursun yeter.
Yay, ok vb. seslere çok kafa yormuyorum

Eki Görüntüle 2283341
Hayırlı olsun. Aslında duyduğum ses yay sesi değilmiş switch ve tuşu çıkarınca altta herhangi bir yay yok switch çıkarıp aynı şekilde kasaya vuruncada aynı ses geliyor. Kasanın boşluk sesiymiş gelen.

Amazon GK61 var çok daha kaliteli.
Amazonla uğraşmak istemiyorum . Ve almanca klavye olması pek hoşuma gitmiyor.

Benim kasamın içinde pamuk, peçete falan her şey var ama ona rağmen geliyor ses.
Ayrıca switche basıp aniden bıraktığınız zamanda da geliyor, demek ki switchten kaynaklanan bir durum.

Benim kasamın içinde pamuk, peçete falan her şey var ama ona rağmen geliyor ses.
Ayrıca switche basıp aniden bıraktığınız zamanda da geliyor, demek ki switchten kaynaklanan bir durum.
sanırım benimki switchen gelmiyor switch çıkarıp boş plastiğe vurunca da aynı ses geliyor. switch altında yay yok sadece switch içinde var sanırım bakmadım ama öyle olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…