Max 1500 TL bütçem var ve klavyemi değiştirmek istiyorum. En düşük tepki süresine sahip olan klavyeyi almak istiyorum çünkü oynadığım oyunları genelde tryhard oynamayı seviyorum. Ses falan önemli değil kablolu veya kablosuz olması da çünkü her şekilde kablolu kullanacağım bu iki klavye arasından hangisini önerirsiniz? Ya da sizin önerdiğiniz modeller var mıdır?
Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
bunu alabilirsin optik switch, ama bütçeyi artırabilirsen manyetik switch öneririm
Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Speed Yellow) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
bunu alabilirsin optik switch, ama bütçeyi artırabilirsen manyetik switch öneririm
Bu bütçede F75'den daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum hocam. En azından kaliteli. Gecikme süresini çok önemsiyorsanız bütçe arttırıp manyetik ya da optik switch bakabilirsiniz, ki tavsiyem manyetik bakmanız olur.
Bu bütçede F75'ten daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum hocam. En azından kaliteli. Gecikme süresini çok önemsiyorsanız bütçe arttırıp manyetik ya da optik switch bakabilirsiniz, ki tavsiyem manyetik bakmanız olur.