K630W vs K530 Pro

ormancocugu

Hectopat
Daha fazla  
Yakın bir zamanda kendime bilgisayar aldım ve klavye, mouse vs. yenilemek istiyorum. Klavye olarak Redragon K630W ve K530 Pro arasında kaldım. K530 Pro brown switch ve kablosuz K630W ise kablolu ve blue switch açıkçası hangi switch seçeceğim konusunda kararsızım. Çok araştırdım ama gene de hangisini seçeceğim konusunda kararsız kaldım çünkü ne istediğimi tam bilmiyorum odam sadece bana ait değil kardeşimleyim ve o erken uyuyor ama rahatsız olacağını sanmıyorum sesten şu anda switchsiz klavye kullanıyorum klavyeyi çok hızlı kullanan birisiyim ama bir kere bile rahatsız oldugunu görmedim o yüzden blue switchin sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum blue switch sesi çok cazip geliyor brown switchten o ses zevkini alabilir miyim diye kararsızım hem FPS hem hikaye oyunları oynuyorum.

K630W: Redragon K630W-RGB Dragonborn Blue Switch %60 TR Q Beyaz Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
K530 Pro: Redragon K530 Pro Draconic Brown Switch TKL TR Q RGB Beyaz Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden hiç blue switch kullanmadıysanız pişman olabilirsiniz bir süre sonra çünkü çekilmez hale geliyor.
Yine de tercih size kalmış tabi.
Bana göre brown yada red switch tarzı switchler daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı