K68 RGB Alınır mı?

B450 Tomahawk MAX'ın B450 yonga setli anakartlar arasında üst segment kabul edildiğini de kesin biliyordur.
Bir anakarta o kadar para verilmez B450 S2H al R9 3900X tak

Al sana klavye şu an yazmış olduğum klavyedir bu:LOGITECH G213 PROGIDY KABLOLU GAMING KLAVYE | ITOPYA çok memmunum 1 yıldır kullanıyorum.

Zamanında tabii dolar bu kadar kasmamışken 240 TL gibi bir fiyata almıştım tabii şimdi 400 TL olmuş indirimle 300 TL'ye alabiliyorsun.
B450 Tomahawk Max'ın B450 yonga setli anakartlar arasında üst segment kabul edildiğini de kesin biliyordur.

Ne yani.

B450 Tomahawk Max'ın B450 yonga setli anakartlar arasında üst segment kabul edildiğini de kesin biliyordur.

4000 TL'lik bir işlemciye 500 TL'lik anakart takmak ayıp olmazmı sizce.
Zamanında tabii dolar bu kadar kasmamışken 240 TL gibi bir fiyata almıştım tabii şimdi 400 TL olmuş indirimle 300 TL'ye alabiliyorsun.

Ne yani.

4000 TL'lik bir işlemciye 500 TL'lik anakart takmak ayıp olmazmı sizce.

Yani beyefendiye söyleyin çok üst düzey bir işlemciye çok giriş seviyesi anakart takmak ayıp olur.

Al sana klavye şu an yazmış olduğum klavyedir bu:LOGITECH G213 PROGIDY KABLOLU GAMING KLAVYE | ITOPYA çok memmunum 1 yıldır kullanıyorum.
Aldığın klavyeden arkadaşımda var ve hiç memnun değil keşke hiç almasaydım diyor insanlar ihtiyaçlarına göre alıyor her şeyi. Nasıl 30 liralık kulaklıkla 1500 liralık kulaklık aynı değilse. Senin kafayla da bu şuna benziyor "3000 liralık laptop'ta işini görüyor 7000 liralık laptop'ta işini görüyor niye boşu boşuna pahalı laptop alayım". İnsanlar sonuçta bu tür aletleri uzun süre kullanmak için alıyor 300 liralık bir şey alıp 2 ay sonra başı ağrıyınca üzülüyor insanlar. Senin mantığınla düşününce ekipmana para kalmıyor ryzen 5 3600 almak yerine ryzen 7 3700x alsam klavye yerine de ekran klavyesini kullansam değil mi. Hatta kulaklık ta almasam onun yerine 3950x alırım. Sesi de 1 liralık bakkal kulaklığı ile kasarım. Sucuğu da işlemcinin üzerinde pişirdik mi gel keyfime.
Bir klavyeye bu kadar para verilmez maksimum 250 bilemedin 300 kardeşim buna vereceğin parayı git daha iyi şeylere yatır kardeş ne bileyim ekran kartını yükselt işlemciyi yükselt.
Bunu diyenler genelde günde 15 liradan hesaplarsak ayda 450 liraya sigara içen insanlar.

Son düzenleme:
Oraya buraya çekmek yerine mantıklı bir şeyler yazsaydınız şaşardım. Adamın belki top tier sistemi var? Logitech G213 Progidy alsın da keko gibi takılsın mı? Ya da belki yazılımcı? Mekanik klavyeden mahrum mu kalsın? Kelimenin tam anlamıyla boş yapmışsınız.

Yukarıdaki sözde bilimci arkadaş konuyu dağıtmış, toplamak gerekirse benim önerim Strafe MK2. 750 TL civarına bulunabiliyor ancak kardeşlerine göre ciddi anlamda sessiz. Kimisi için avantaj kimisi için dezavantaj. Eğer sessiz klavye arıyorsanız bakabilirsiniz.

Aralarındaki fark nedir? @sekerr neden K70 daha üstün dediniz? Birde klavye bakarken Asus klavyelere de baktım çoğu arkadaş Corsair klavyelerin daha iyi olduğunu yazmış ama Flare indirime girerse alırım, önerin için teşekkür ederim
Birde ben Gaming Gecesinde Corsair klavyelerden K68 ve üstü hangi klavye indirime girerse onu almayı düşünüyorum, sizce olur mu? Mantıklı mıdır?
Hocam galiba Strafe MK.2 MX Silent modelini alacağım şu an N11'DE 755 TL, alırsam memnun kalır mıyım? Uzun süre kullanılabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…