K68 VS Blackwidow Elite

Razer kullandığı switchler Cherry MX yanından geçemez kesinlikle Cherry MX kullanan klavye almalısınız.

Corsair K70 MK.2 bakabilirsiniz eğer bütçeyi zorlamak istemiyorum dersen Corsair K68 alınabilir.
Aynen insanlar sırf marka diye Çin anahtarlı klavyeye çok fazla para veriyorlar. Resmen neredeyse yarı fiyatına Alman Cherry MX anahtarlı klavye alınabiliyor. Ama insanlar anlamıyorlar, hep "ıŞıQLı MıŞıQLı moruq." kafasındalar.
Soruya gelecek olursak, ben olsam Corsair K68 RGB alır geçerdim. Çünkü şu anda K68 Red kullanıyorum ve son derece memnunum. Şahsen Çin üretimi anahtarlara 2 katı para vermem.
İllaki pahalı klavye olacaksa da K70 MK.2 iyi bir seçim olur.

Aynen insanlar sırf marka diye Çin anahtarlı klavyeye çok fazla para veriyorlar. Resmen neredeyse yarı fiyatına alman Cherry MX anahtarlı klavye alınabiliyor. Ama insanlar anlamıyorlar, hep "ışıqlı mışıqlı moruq." Kafasındalar.
Soruya gelecek olursak, ben olsam Corsair K68 RGB alır geçerdim. Çünkü şu anda K68 Red kullanıyorum ve son derece memnunum. Şahsen Çin üretimi anahtarlara 2 katı para vermem.
İllaki pahalı klavye olacaksa da K70 mk. 2 iyi bir seçim olur.

Reis hala kullanıyor musun eğer kullanıyorsan veya kullanmıyorsan nasıldı klavye güzel miydi anlatırsan sevinirim.

Reis hala kullanıyor musun eğer kullanıyorsan veya kullanmıyorsan nasıldı klavye güzel miydi anlatırsan sevinirim.
Klavyeyi alalı 1.5 sene oldu. Ben oyun oynarken sık sık sinirlenip masaya vurduğum için klavyede bazı aşınmalar meydana geldi. Birkaç tuş bazen çift basıyor. Sanırım anahtarlarda benim masaya vurmamdan kaynaklı olarak aşınma oldu.
Ancak eğer düzgün kullanırsanız hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ben çok sert kullandığım için böyle oldu diye tahmin ediyorum.
Onun dışında klavyeden memnunum. Kullanılan Cherry MX Red anahtarlar oldukça yumuşak. İlk kullanmaya başladığınızda yazım hatası yapabiliyorsunuz fakat zamanla alışıyorsunuz. Ben ilk aldığımda bazen bilmeden oyunlarda zıplıyordum, artık zıplamıyorum.
Klavye genel olarak gayet iyi. Fakat fiyatı çok uçmuş. Ben ilk aldığımda 430 TL idi. Şimdi baktığımda 880 TL olmuş. Ancak Cherry MX Red anahtarlı daha ucuz klavye de pek bulamadım. Yani hala alınabilir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı