BeratG Hectopat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 30 27 Aralık 2018 #1 K70 104 Tuşları RGB LED Backlight Punk Klavye Tuş Oyun Klavye USB Kablolu Yuvarlak Klavye Tuş Arkadaşlar bu klavye alınır mı? Site güvenilir mi? Veya 200 TL civarında sarı renkli veya sarı LED'li başka güzel klavyeler var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2018
K70 104 Tuşları RGB LED Backlight Punk Klavye Tuş Oyun Klavye USB Kablolu Yuvarlak Klavye Tuş Arkadaşlar bu klavye alınır mı? Site güvenilir mi? Veya 200 TL civarında sarı renkli veya sarı LED'li başka güzel klavyeler var mı?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 27 Aralık 2018 #2 Diyorum ben bunu nerde gördüm nerde gördüm diye, Vatan Bilgisayar'da vardı benzeri. Ona da bakabilirsin istersen ama kötü bir görüntüsü vardı. Everest ROUND KM-6282 Beyaz Kablosuz Q Multimedia Klavye + Mouse Set - Vatan Bilgisayar
Diyorum ben bunu nerde gördüm nerde gördüm diye, Vatan Bilgisayar'da vardı benzeri. Ona da bakabilirsin istersen ama kötü bir görüntüsü vardı. Everest ROUND KM-6282 Beyaz Kablosuz Q Multimedia Klavye + Mouse Set - Vatan Bilgisayar
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Aralık 2018 #3 O tür klavyeleri boş verip bu modele zorla: Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA
O tür klavyeleri boş verip bu modele zorla: Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 28 Aralık 2018 #4 K70 deyince ben de bir an için Corsair K70 sandım. Fareye de ihtiyacın varsa Cooler Master Devastator III setindeki klavye 7 farklı aydınlatmaya sahip, sarı renk de mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Faren varsa Jira'nın önerdiği klavyeyi alman daha iyi olacaktır.
K70 deyince ben de bir an için Corsair K70 sandım. Fareye de ihtiyacın varsa Cooler Master Devastator III setindeki klavye 7 farklı aydınlatmaya sahip, sarı renk de mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Faren varsa Jira'nın önerdiği klavyeyi alman daha iyi olacaktır.
Mevlüt Çetinkaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 2.448 Makaleler 5 Çözümler 7 Yer Sancaktepe/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 28 Aralık 2018 #5 @Onur Altuğ Sever Bende Corsair K70 sandım. K70 104 ne alaka diye aklımdan geçmedi değil. Sırf meraktan girdim.
@Onur Altuğ Sever Bende Corsair K70 sandım. K70 104 ne alaka diye aklımdan geçmedi değil. Sırf meraktan girdim.