Adamı ringe çağırıyor boksör hiç gelmeyip daha sonra silahli ekip toplayıp dışarıda dövüyor. Silahlı arkadaş arkadan ayıranı vururum diyor. Umarım men edilir kariyerinden.
Adamı ringe çağırıyor boksör hiç gelmeyip daha sonra silahli ekip toplayıp dışarıda dövüyor. Silahlı arkadaş arkadan ayıranı vururum diyor. Umarım men edilir kariyerinden.
Cebeci kavga başlamadan önce Kaan'a demediğini bırakmıyor. Kaan buna rağmen üslubunu hiç bozmamış ağzından çıkan en fazla kelime "lan" dikkat ederseniz. Cebeci'nin delikanlı bir dövüş oldu falan demesi tamamen günü kurtarmak için bence.
O yaşta ve kas kütlesindeki bir adamdan kondisyon beklenemez hele hiç spor geçmişi yoksa. Bu adamı ciddiye alıp kavgaya girmek bile abes en başından beri.
Aleksandr Karelin gibi bir güreşçi olacaksın da ancak o zaman 50 yaşına bile gelsen tuttuğunu yerden yere çarparsın.
Komik bir yorum olmuş. Sanki her şeyin unutulmasını umuyormuş gibi. Aynı zamanda çelişkili konuşuyor. Bir küfür ediyor bir tebrik ediyor. Saygınlığını kaybettikten sonra durumu toparlamaya çalışıyormuş "çok da önemli değil" havası aldım.
Benim düşüncem şu şekilde bu olay başından beri bence boş ama videolardan gördüğüm kadarıyla Kaan bacağından tutup yere deviriyor adam da bir daha kalkamıyor ha yapamaz falan demiyorum ama en azından kalkabilseydi savaşında bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum ben.