Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaan Kazgan ayıp etmiş, başla denmeden kafasına göre başlamış. Ama söyle de bir durum var: başla denildiğinde başlasa Kaan yine alırdı diye düşünüyorum. Böyle kavgalarla da her şeyin vücut olmadığını görüyoruz. Kaan’a 70 kilo paramparça ederim şurasını burasını kırarım diyordu da o kadar kolay olmuyormuş.

Baştan söyleyeyim ben burada kimseyi savunmuyorum hatta kavga, dövüş gibi olayları tasvip etmiyorum. Sorunuza cevap verecek olursam defalarca kez "hadi" denmesine rağmen gard almıyorsam ya da hazırlanmıyorsam ben beceriksizim demektir.

Savaş'ı şu zamana kadar desteklerdim fakat bu kavgadan sonra benim için bitti. Youtube'tan takip ediyordum abonelikten de çıkarım muhtemelen. Son zamanlarda çocuk gibi sosyal medyadan kavga etmeler, Youtube'a ego mastürbasyonu tadında video atarak kendini tatmin etmeler vs. iyice ego balonuna dönmüştü. Ağzının payını da aldı artık. Buna bir aralar steroid basıyor falan diyorlardı, muhtemelen doğrudur bu herifin doğal yollardan bu vücuda geldiğine inanmıyorum. Zaten Jahrein'de bunun foyasını ortaya çıkarmıştı. Zamanında Cenk hoca ayağına kadar geldiğinde korkudan güvenliğe Cenk'in fotoğrafını vermiş ki bunu almasın içeri diye. Uzun lafın kısası ne cacık olduğu ortaya çıktı, boş bir balondan ibaretmiş.

Kaan kazgan o kadar iyi bir dövüşçü değil. Buradaki videodanda belli zaten. Daha rakibi hazır olmadan direkmen dalmaya başladı. Eklemeden edemeyeceğim Lavaş cebecininde zerre kadar dövüş bilgisi yok. Adamın kıyafetini çekmekten başka birşey yapmadı.

Başla demeden başlamamış, öncesinin videosu var. Dediğin gibi böyle olsaydı dahi herhangi bir şeyi değiştirmezdi. Stereoid ve taktiğin anlamsız atışmasıydı, bir MMA dövüşçüsünü nakavt edebileceğini düşünerek Cebeci en büyük cahilliği yapmış. Kaan Kazgan'ın önünde resmi olarak engeller çıkacaktır, orası kendi adına kötü olmuş. Videodaki duruma göre Cebeci yoğun stres altında, sağlıklı düşünemiyor, şoka girdiği için karşılık verememiş. Gerçekten çok büyük cahil bu arkadaş, yaşından utanması lazım.

Kavga anının öncesi hazırlıksız başlandı diyen arkadaşlar için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…