xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Eylül 2023 #11 KaanBytmr dedi: Merhaba İtopya'da bu PC'yi gördüm bütçeyi biraz aşacak ama değer mi buna? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bugün bir tane sistem geldi bunada bakabilirsiniz ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sizin attığınız daha iyi ama benim attığım f/p olduğu için attım.
KaanBytmr dedi: Merhaba İtopya'da bu PC'yi gördüm bütçeyi biraz aşacak ama değer mi buna? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bugün bir tane sistem geldi bunada bakabilirsiniz ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sizin attığınız daha iyi ama benim attığım f/p olduğu için attım.
Fabron Kilopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #12 KaanBytmr dedi: Merhaba İtopya'da bu PC'yi gördüm bütçeyi biraz aşacak ama değer mi buna? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Az önce sipariş verdim, fiyatına göre en uygun sistem olduğunu düşünüyorum şu an için, 6000mhz 16x2 ram olması mükemmel. İleride ekran kartı upgrade edilebilir, siparişim geldiğinde görüşlerimi yazarım.
KaanBytmr dedi: Merhaba İtopya'da bu PC'yi gördüm bütçeyi biraz aşacak ama değer mi buna? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Az önce sipariş verdim, fiyatına göre en uygun sistem olduğunu düşünüyorum şu an için, 6000mhz 16x2 ram olması mükemmel. İleride ekran kartı upgrade edilebilir, siparişim geldiğinde görüşlerimi yazarım.