Rimbaud Kilopat Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 147 12 Eylül 2022 #11 Power Supply Unit dedi: Rengi haki gibi gözükse de aslında gri renkte. O yüzden sorun yok Dışı kalın yün içi kaz tüyü. Sıcak tutar diye düşünüyorum Zevkler tartışılmaz tabii ancak asıl sorma sebebim yaşa uygun olup olmadığı Hediye geldi hocam Genişletmek için tıkla... Abi o zaman alman makul bir zemine oturuyor hoşuna gitmese açmazdın konuyu diye yorumluyorum milleti boş ver abi al harbi diyorum insan kendi istediği bir şeyi alınca daha özgür davranıyor
Power Supply Unit dedi: Rengi haki gibi gözükse de aslında gri renkte. O yüzden sorun yok Dışı kalın yün içi kaz tüyü. Sıcak tutar diye düşünüyorum Zevkler tartışılmaz tabii ancak asıl sorma sebebim yaşa uygun olup olmadığı Hediye geldi hocam Genişletmek için tıkla... Abi o zaman alman makul bir zemine oturuyor hoşuna gitmese açmazdın konuyu diye yorumluyorum milleti boş ver abi al harbi diyorum insan kendi istediği bir şeyi alınca daha özgür davranıyor
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 12 Eylül 2022 #12 Power Supply Unit dedi: Hediye geldi hocam Genişletmek için tıkla... Alıcaksınız sandım bende, hediyeyse giyin gitsin.
Power Supply Unit dedi: Hediye geldi hocam Genişletmek için tıkla... Alıcaksınız sandım bende, hediyeyse giyin gitsin.