alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar saçımın arkaları gerçekten çok kabarıyor ve kafamı büyük gösteriyor, ne yapacağım önerisi olan?
Arkadaşlar saçımın arkaları gerçekten çok kabarıyor ve kafamı büyük gösteriyor, ne yapacağım önerisi olan?
James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 22 Şubat 2021 #2 Ben Cloud 2'yi saçımı yatırarak takınca saçım arkadaş çıkıyor, asla yatmıyor. Çok sinir bozucu ve komik oluyor. Takipteyim. Artı 0 Eksi
Ben Cloud 2'yi saçımı yatırarak takınca saçım arkadaş çıkıyor, asla yatmıyor. Çok sinir bozucu ve komik oluyor. Takipteyim.
KS KS alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Şubat 2021 #3 James Z. Hetfield dedi: Ben Cloud 2'yi saçımı yatırarak takınca saçım arkadaş çıkıyor, asla yatmıyor. Çok sinir bozucu ve komik oluyor. Takipteyim. Genişletmek için tıkla... Kafam kocaman gözüküyor sanırım nemsizlikten kaynaklanıyormuş çözümlerine bakıyorum. Artı 0 Eksi
James Z. Hetfield dedi: Ben Cloud 2'yi saçımı yatırarak takınca saçım arkadaş çıkıyor, asla yatmıyor. Çok sinir bozucu ve komik oluyor. Takipteyim. Genişletmek için tıkla... Kafam kocaman gözüküyor sanırım nemsizlikten kaynaklanıyormuş çözümlerine bakıyorum.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 22 Şubat 2021 #4 Saçın hafif nemliyken (mesela banyodan sonra) saçını taramayı denedin mi? Artı 0 Eksi
James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 22 Şubat 2021 #5 alpethz dedi: Kafam kocaman gözüküyor sanırım nemsizlikten kaynaklanıyormuş çözümlerine bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Yıkandıktan sonra kabarıklık azalıyor, saçım düzleşiyor benim. Artı 0 Eksi
alpethz dedi: Kafam kocaman gözüküyor sanırım nemsizlikten kaynaklanıyormuş çözümlerine bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Yıkandıktan sonra kabarıklık azalıyor, saçım düzleşiyor benim.
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 22 Şubat 2021 #6 Saçınızı sık sık yıkamayınız bu saçınızın kuru ve mat gözükmesine sebebiyet verir. Yağlanması iyidir. Artı 0 Eksi
Saçınızı sık sık yıkamayınız bu saçınızın kuru ve mat gözükmesine sebebiyet verir. Yağlanması iyidir.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 22 Şubat 2021 #7 Genetik olarak öyleyde çaresi yok. Ama banyodan sonra saçnızı düzeltmeyi deneyin ayrıca çok mont şapkası aç kapa yapmayın saçı bozmakta. Ayrıca dallı bir tarak ve kurutma makinası ile banyodan sonra 3-4 dk içinde halletmeniz muhtemel. Artı 0 Eksi
Genetik olarak öyleyde çaresi yok. Ama banyodan sonra saçnızı düzeltmeyi deneyin ayrıca çok mont şapkası aç kapa yapmayın saçı bozmakta. Ayrıca dallı bir tarak ve kurutma makinası ile banyodan sonra 3-4 dk içinde halletmeniz muhtemel.
KS KS alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Şubat 2021 #8 Enes3078 dedi: Saçın hafif nemliyken (mesela banyodan sonra) saçını taramayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Genelde taramıyorum deneyeceğim. Havlu ile kurutmak kurutuyormuş saçı sanırım bir de Abstrack99 dedi: Saçınızı sık sık yıkamayınız bu saçınızın kuru ve mat gözükmesine sebebiyet verir. Yağlanması iyidir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam son zamanlarda çok banyo yapıyordum azaltmaya başladım. Şükrü Ali Ögel dedi: Genetik olarak öyleyde çaresi yok. Ama banyodan sonra saçnızı düzeltmeyi deneyin ayrıca çok mont şapkası aç kapa yapmayın saçı bozmakta. Ayrıca dallı bir tarak ve kurutma makinesı ile banyodan sonra 3-4 dk içinde halletmeniz muhtemel. Genişletmek için tıkla... Kurutma makinesi de kurutuyormuş saç derisi sanırım. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Saçın hafif nemliyken (mesela banyodan sonra) saçını taramayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Genelde taramıyorum deneyeceğim. Havlu ile kurutmak kurutuyormuş saçı sanırım bir de Abstrack99 dedi: Saçınızı sık sık yıkamayınız bu saçınızın kuru ve mat gözükmesine sebebiyet verir. Yağlanması iyidir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam son zamanlarda çok banyo yapıyordum azaltmaya başladım. Şükrü Ali Ögel dedi: Genetik olarak öyleyde çaresi yok. Ama banyodan sonra saçnızı düzeltmeyi deneyin ayrıca çok mont şapkası aç kapa yapmayın saçı bozmakta. Ayrıca dallı bir tarak ve kurutma makinesı ile banyodan sonra 3-4 dk içinde halletmeniz muhtemel. Genişletmek için tıkla... Kurutma makinesi de kurutuyormuş saç derisi sanırım.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 22 Şubat 2021 #9 alpethz dedi: Genelde taramıyorum deneyeceğim. Havlu ile kurutmak kurutuyormuş saçı sanırım bir de Evet hocam son zamanlarda çok banyo yapıyordum azaltmaya başladım. Kurutma makinesi de kurutuyormuş saç derisi sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam önce saçınızı ıslaklen tarayın istediğiniz şekile sokun sonra kurutun öyle kalıcak ve sıkıcı saç bozukluğu düzelecektir. Erkek veya kız işe yarar. Saçınıza isterseniz bakım kremide uygulayın. Artı 0 Eksi
alpethz dedi: Genelde taramıyorum deneyeceğim. Havlu ile kurutmak kurutuyormuş saçı sanırım bir de Evet hocam son zamanlarda çok banyo yapıyordum azaltmaya başladım. Kurutma makinesi de kurutuyormuş saç derisi sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam önce saçınızı ıslaklen tarayın istediğiniz şekile sokun sonra kurutun öyle kalıcak ve sıkıcı saç bozukluğu düzelecektir. Erkek veya kız işe yarar. Saçınıza isterseniz bakım kremide uygulayın.
KS KS alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Şubat 2021 #10 Saç derim yağlanması için 2-3 gün banyo yapmayacağım sonra bunları deneyeceğim, sonuç için heyecanlıyım Artı 0 Eksi
Saç derim yağlanması için 2-3 gün banyo yapmayacağım sonra bunları deneyeceğim, sonuç için heyecanlıyım