PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 13 Kasım 2020 #41 Konu zaten troll. Neden bu kadar uğraştın ki?
efemefem Kilopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 294 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Espor 13 Kasım 2020 #42 Xayn dedi: Eğer elinizde kanıt varsa adli işlem başlatın 2000TL az para değil. Genişletmek için tıkla... League of Legends hesabı satın almak yasal değil Riot bizzat kendisi yasak olduğunu söylüyor.
Xayn dedi: Eğer elinizde kanıt varsa adli işlem başlatın 2000TL az para değil. Genişletmek için tıkla... League of Legends hesabı satın almak yasal değil Riot bizzat kendisi yasak olduğunu söylüyor.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.181 13 Kasım 2020 #43 Konu troll olup olmaması önemli değil burda hiç bir bilgisi olmayanlar öğrensin diye yazdım, öğrendin mi?
Konu troll olup olmaması önemli değil burda hiç bir bilgisi olmayanlar öğrensin diye yazdım, öğrendin mi?
Ghanz Femtopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #44 yusufyardimci dedi: Gerçekten 2000 TL'ye LoL hesabı alacak zeki derdimde trol konu. Genişletmek için tıkla... neden troll olsunki son derecede ciddiyim PustiPowerV2 dedi: Konu zaten troll. Neden bu kadar uğraştın ki? Genişletmek için tıkla... ne trollü kardeşim bu konunun trollümü olur
yusufyardimci dedi: Gerçekten 2000 TL'ye LoL hesabı alacak zeki derdimde trol konu. Genişletmek için tıkla... neden troll olsunki son derecede ciddiyim PustiPowerV2 dedi: Konu zaten troll. Neden bu kadar uğraştın ki? Genişletmek için tıkla... ne trollü kardeşim bu konunun trollümü olur
Veenox Kilopat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 195 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #45 Hesabı geri almanız çok zor ama Riot Games'e yazarsanız hesabı banlama ihtimalleri var, ben olsam 'Ya benim olur ya da kara toprağın' derdim, hesabı banlatmaya çalışırdım.
Hesabı geri almanız çok zor ama Riot Games'e yazarsanız hesabı banlama ihtimalleri var, ben olsam 'Ya benim olur ya da kara toprağın' derdim, hesabı banlatmaya çalışırdım.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 13 Kasım 2020 #46 Yaptığınız illegal zaten.
Veenox Kilopat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 195 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #47 Ghanz dedi: neden troll olsunki son derecede ciddiyim ne trollü kardeşim bu konunun trollümü olur Genişletmek için tıkla... Forumdaki yeni olduğunuz ve ilk açtığınız konu böyle bir şey olduğu için 'troll değil' diyemeyeceğim ben de maalesef.
Ghanz dedi: neden troll olsunki son derecede ciddiyim ne trollü kardeşim bu konunun trollümü olur Genişletmek için tıkla... Forumdaki yeni olduğunuz ve ilk açtığınız konu böyle bir şey olduğu için 'troll değil' diyemeyeceğim ben de maalesef.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.292 Makaleler 3 Çözümler 13 13 Kasım 2020 #48 Yine bir dolandırılma vakası. Bir akıllanmadınız be kardeşim.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #49 Ghanz dedi: Neden troll olsunki son derecede ciddiyim. Ne trollü kardeşim bu konunun trollümü olur. Genişletmek için tıkla... 2000TL'ye neden aldınızki o paraya daha iyi şeyler yapabilirsiniz.
Ghanz dedi: Neden troll olsunki son derecede ciddiyim. Ne trollü kardeşim bu konunun trollümü olur. Genişletmek için tıkla... 2000TL'ye neden aldınızki o paraya daha iyi şeyler yapabilirsiniz.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 14 Kasım 2020 #50 Polise gitsen ya da savcıya versen işe yaramayacak. Yaptığın iş ilegal zaten. Geçmiş olsun soğuk su iç derim.
Polise gitsen ya da savcıya versen işe yaramayacak. Yaptığın iş ilegal zaten. Geçmiş olsun soğuk su iç derim.