Kabasakal güvenilir mi?

Site güvenilir fakat çok yavaş ben bir oyun alayım dedim 2 saattir sitenin yüklenmesini bekledim sonunda aldım ödeme olarak da 2saat daha bekledim anca oldu.

İntermetim ile alakası yok bu arada 1000 megabit internetim var.

Site güvenilir fakat çok yavaş ben bir oyun alayım dedim 2 saattir sitenin yüklenmesini bekledim sonunda aldım ödeme olarak da 2saat daha bekledim anca oldu.

İntermetim ile alakası yok bu arada 1000 megabit internetim var.

Bende bakiye yükleme kısmında 5 dk falan bekletiyor ama satın alım bayağı hızlı direk geliyor The Last of Us, God of War, Days Gone aldım hiçbir sorun yaşamadım

Bende bakiye yükleme kısmında 5 dk falan bekletiyor ama satın alım bayağı hızlı direk geliyor The Last of Us, God of War, Days Gone aldım hiçbir sorun yaşamadım.

Bir de fatura falan yollamadılar bana sana da oldu mu oyun Geldi. Adam dolandırsa beni fatura isteseler kalırdım öyle.

Arkadaşlar Horizon Zero Dawn'ı 200 liraya gördüm Steam key olarak, hesap açayım dedim hesabı kurdum falan ama telefon numaramı eklemem gerekiyormuş öyle diyorlar, onun içinde hesabı aktif etme falan diye mailime bir bağlantı yolluyorlar bağlantıda onayla yazan yere tıklamam lazım, tıklıyorum, açılıyor ama yanıt vermedi diyor, nasıl hallederim?

Hocam yeni konu açın bence.

Hesap olduğu normalde ürün açıklamasında falan bir yerde yazması gerekir, ve paraya da bakılacak olursa kesinlikle hesaptır diye tahmin ediyorum.
Birkaç ilanın açıklamasına baktım da çevrimiçi veya çevrimdışı diye bir şeyden bahsedilmemiş. 25 liranın derdinde değilim de şimdi oyunu indirmeye çalışırken başkaları da hesaba girerse benim indirmeyi etkiler mi onu bilsem. RDR 2 Rockstar hesabında öyleydi mesela; oyuna girerken çevrimdışı olman lazımdı yoksa başkası hesaba girince oyundan atıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…