Kabasakal Online güvenilir mi?

yahya110z

Picopat
Daha fazla  
Kabasakal Online Steam 5 USD cüzdan kodunu 164,95 TL'ye satılıyor komisyonla birlikte 169.49 TL oluyor. 4,93 dolar oluyor zarar etmiyor mu? Diğer sitelerde 5.17 dolar ancak onlar güvenilir.

Bir süre çalıştım Kabasakal'da. Şuan hiçbir bağım olmamasına rağmen güvenilir bir site diyebilirim rahatlıkla. Bazen gecikmeler olabiliyor ancak o da genelde çok satılmayan ürünler satıldığında, stok bulunduğu için gecikiyor. Direkt Kabasakal'ın kendi sattığı ürünse rahatlıkla alabilirsiniz. Oyuncu pazarı için ne olur ne olmaz dikkatli olmanızı öneririm ama.

Tamam şu anda Direkt Kabasakal ın kendi sattığı Steam 5 USD cüzdan kodu aldım şu anda sipariş işlemde diyor bakalım ne zaman gelecek kod.

Tamam şu anda Direkt Kabasakal ın kendi sattığı Steam 5 USD cüzdan kodu aldım şu anda sipariş işlemde diyor bakalım ne zaman gelecek kod.
Eğer bir sorun olursa iptal edilir siparişiniz zaten. Paranızdan olmazsınız merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…