Siel Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Ben geçen günlerde kabasakal. Online adlı siteden VP almıştım. Ama giriş yapmadan aldım ve hala VP gelmedi. Ne yapmam lazım bilen var mı?
Ben geçen günlerde kabasakal. Online adlı siteden VP almıştım. Ama giriş yapmadan aldım ve hala VP gelmedi. Ne yapmam lazım bilen var mı?
Vicefly Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 310 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 5005u intel hdgraphichs 5500 4gb ram 120gb netac ssd Cinsiyet Erkek Meslek spor salonunda staj 18 Mayıs 2024 #2 Siel dedi: Ben geçen günlerde kabasakal. Online adlı siteden VP almıştım. Ama giriş yapmadan aldım ve hala VP gelmedi. Ne yapmam lazım bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam e postanızı kontrol edin bir kod gelmesi lazım.
Siel dedi: Ben geçen günlerde kabasakal. Online adlı siteden VP almıştım. Ama giriş yapmadan aldım ve hala VP gelmedi. Ne yapmam lazım bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam e postanızı kontrol edin bir kod gelmesi lazım.
ceo of plot twist Decapat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 392 Çözümler 1 18 Mayıs 2024 #3 Sana VP kodu veriyor, oyun içinde VP satın alma yerinde kod etkinleştirme bölümünden etkinleştiriyorsun.
Sana VP kodu veriyor, oyun içinde VP satın alma yerinde kod etkinleştirme bölümünden etkinleştiriyorsun.
UqSKY Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 141 18 Mayıs 2024 #4 2-3 gün önce sıkıntı vardı sitede o ara sanırım bir kaç sorun yaşanmış. Kabasakal Online | Türkiye'nin Bir Numaralı Oyuncu Alışveriş Sitesi buradan bakın çıkmıyorsa destek talebi açın bakarlar.
2-3 gün önce sıkıntı vardı sitede o ara sanırım bir kaç sorun yaşanmış. Kabasakal Online | Türkiye'nin Bir Numaralı Oyuncu Alışveriş Sitesi buradan bakın çıkmıyorsa destek talebi açın bakarlar.