Kabasakal Online'dan Steam hesabı alınır mı?

Hesap alım satım işi zaten yasaktır ban yeme riskiniz yok ama şifre değişir mi başkası giriş yapar mı belli değil (satın alınan hesapta) 20 lirayı yerde bulsak bugün almayız şans verilebilir.

Paylaşımlı hesaptır hocam problem olmaz.
Ana hesabınız banlanmaz.

Paylaşımlı hesap olarak geçiyor bunlar. Aldığınızda size hesap veriliyor ve açıklamada bulunan adımları takip ederek hesaba giriş yapıyorsunuz. Herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ana hesabınızın ban yeme ihtimali yok.

Paylaşımlı hesaptır problem olmaz ban yemezsin

Şu anlık denediklerim arasında en iyi paylaşımlı hesap satıcısı sentinus (İtemsatış) onu tercih edin.

Hesap alım satım işi zaten yasaktır ban yeme riskiniz yok ama şifre değişir mi başkası giriş yapar mı belli değil (satın alınan hesapta) 20 lirayı yerde bulsak bugün almayız şans verilebilir.
Ban riski var.

Satıcının biraz daha yüksek puanlı bol satışlı olmasına dikkat et. Hesabın şifre değişme ihtimali o kadar düşük oluyor. Bu arada ana hesabınıza bir şey olmaz.

Tam olarak nasıl işliyor sistem? Yani bir hesaba girdim diye nasıl ban yiyebilirim?

Senin ana hesap değil paylaşımlı hesap ban yiyebilir.

Bu olduğunda oyunun Save'ni yedekleyeceksin ve yeni hesapta bir daha indireceksin.

Ben kaç kere bu yol kullandım oynadığım sıra ban yemedi hiç.

Bu arada sentinusda otomatik iletim var hesap ban yerse otomatikman yeni hesap geliyor size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…