Rainbow Six: Siege almak istiyorum kabasakaldan ama merak ettiğim bir şey var, Kabasakal oyunları hesap olarak mı yoksa gameship gibi key olarak mı satıyor yani kod verip benim hesabıma mı geliyor oyun?
Rainbow Six: Siege almak istiyorum kabasakaldan ama merak ettiğim bir şey var, Kabasakal oyunları hesap olarak mı yoksa gameship gibi key olarak mı satıyor yani kod verip benim hesabıma mı geliyor oyun?
Epic Games'te neredeyse aynı fiyat dostum, kendi hesabına alırsın oyunun zevkini çıkarırsın, ayrıca bu hesap büyük ihtimalle paylaşımlı hesap yani sadece offline oynanıyor.
Steam hesap satın alma kuralları: Satın aldığınız ürün steam hesabı olarak teslim edilecektir. Bu hesap TAMAMEN size ait olacak ve hesabın ilk sahibi olacaksınız. Hesap bilgilerini değiştirdikten sonra dahi sıkıntı yaşadığınız takdirde bizlerle görüşerek destek alabilirsiniz. Hesapta hile benzeri uygulamalar kullanımından doğan banlanmalarda destek sunulmamaktadır.