Kabasakal, Steam key sorun çıkartır mı?

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung A30S
Meslek
Mağaza sahibi
Video kaydı alın CD Key'i etkinleştirirken, kanıt olarak verirsiniz defalarca alışveriş yaptım sorun yaşamadım site güvenilir. Steam'de indirim aldığı zaman, genel olarak %50 indirim alıyor. hemen hemen aynı fiyat Steam'den indirime girdiği zaman almanızı tavsiye ederim.

Kabasakal'dan en az 40+ oyun almışımdır. Herhangi bir sorun çıkartmadı. 1 sorun yaşadım, desteğine yazdığımda direkt ücret iadesi yapılmıştı.

Video kaydı alın CD Key'i etkinleştirirken, kanıt olarak verirsiniz defalarca alışveriş yaptım sorun yaşamadım site güvenilir.

Oyun yenilenmiş oyun değil mi, eski mi? Diğer key sitelerinde 2.000 TL civarına satılıyor, oyunun orijinalı 2.800 TL. Neden bu sitede bu kadar ucuz.

Kabasakal'dan en az 40+ oyun almışımdır. Herhangi bir sorun çıkartmadı. 1 sorun yaşadım, desteğine yazdığımda direkt ücret iadesi yapılmıştı.

Anladım. Kabalsakal ın güvenilir olduğunu anladım ama oyunun eski sürüm olmasından korkuyorum çünkü dediğim gibi diğer key sitelerinde hep 2.000 TL civarına satılırken kabasakalda 1.200 TL'ye satılıyor.

@Mamistv1, bu da Kabasakal'ın indirim ve fiyat anlayışı. Eski sürüm değil.

Steam'de bu paketi veriyor.

Tüm cevap yazanlara teşekkür ederim. Oyununu Kabasakal üzerinden satın alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…