Aşırı kalın bir kablo alıp iade etmiştim zamanında. İhtiyacı olana çok iyi fiyat ve kalite.
12.5 metresini daha pahalıya aldım geçen gün onu iade edip bunu alıyorum teşekkürler.
Aşırı kalın bir kablo alıp iade etmiştim zamanında. İhtiyacı olana çok iyi fiyat ve kalite.
Joystick kullanarak salona bilgisayar taşımadan TV'de konsol gibi oyun oynayabilirsin.Bu kadar uzun hdmı kablosunu hangi amaçla kullanıyorsunuz![]()
Avr projeksiyon arası için kullanıyorum ben.Bu kadar uzun hdmı kablosunu hangi amaçla kullanıyorsunuz![]()
Klavye, fare ya da oyun kumandası bağlantısını nasıl sağlıyorsunuz odalar arası? Kablosuzda çekme problemi olmuyor mu?Joystick kullanarak salona bilgisayar taşımadan TV'de konsol gibi oyun oynayabilirsin.
Mesafeye bağlı.Klavye, fare ya da oyun kumandası bağlantısını nasıl sağlıyorsunuz odalar arası? Kablosuzda çekme problemi olmuyor mu?
Kasadan yatağın karşısındaki tv'ye görüntü almak için böyle bir kablo kullanıyorum.Bu kadar uzun hdmı kablosunu hangi amaçla kullanıyorsunuz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.