Çözüldü Kabin bagajında 100ML üzeri sıvı taşınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Kabin bagajında 100ML üzeri sıvı taşınması yasak, benim elimde 200 ML kutuya sahip olan ama yarısı boş olan sıvı var. Bunu tespit edebilirler mi, ya da göz ardı ediliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kutunun boyutu önemli, içindeki sıvının miktarı değil.

"Kutu boyutu 100 ml üzerinde olan kutular, içerisinde daha az sıvı varsa bile, kabinde taşınamamaktadır."
https://www.turkishairlines.com/tr-tr/bilgi-edin/kabin-bagaji/#:~:text=Kutu boyutu 100 ml üzerinde olan kutular, içerisinde daha az sıvı varsa bile, kabinde taşınamamaktadır.

Soru işaretinizi giderebildim mi hocam? @Lyon

Hem konu açıp soru soruyorsunuz, hem de kaynağıyla açıklıyoruz geri dönüş sağlamıyorsunuz. Sebebi nedir tam olarak?

Dostum selam, öncelikle cevabın için teşekkürler. Bu attığın şeye internetten ben de ulaştım zaten, yasak olduğunu biliyorum. Benim sorum bu şişenin yarı olduğunu tespit edebiliyorlar mı, göz ardı ediliyor mu? Yani ya işin içinde birisi ya da deneyen tecrübe eden birisinin yorumu lazım.

İnternetten ulaştıysan şişenin içindeki miktarı tespit edememelerinin anlamı olmadığını da anlaman gerekiyor. Yarı olup olmaması umurlarında değil. İçinde bir yudum su bulunan su şişeni bile geçiremezsin kurallara göre. İlle tecrübeden bahsediyorsan da daha geçen hafta içinde az miktarda lens solüsyonu bulunan lens suyumu çöpe attırdılar. Onun öncesinde toplamda yaklaşık 10 kere şansıma geçer mi diye atmadığım su şişemi çöpe attırdılar. Çok şanslıysan uğraşmayıp geçirebilirler ama o ihtimal için de ürününü boşuna riske atmana gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı