Kabin bagajında 100ML üzeri sıvı taşınması yasak, benim elimde 200 ML kutuya sahip olan ama yarısı boş olan sıvı var. Bunu tespit edebilirler mi, ya da göz ardı ediliyor mu?
Dostum selam, öncelikle cevabın için teşekkürler. Bu attığın şeye internetten ben de ulaştım zaten, yasak olduğunu biliyorum. Benim sorum bu şişenin yarı olduğunu tespit edebiliyorlar mı, göz ardı ediliyor mu? Yani ya işin içinde birisi ya da deneyen tecrübe eden birisinin yorumu lazım.
İnternetten ulaştıysan şişenin içindeki miktarı tespit edememelerinin anlamı olmadığını da anlaman gerekiyor. Yarı olup olmaması umurlarında değil. İçinde bir yudum su bulunan su şişeni bile geçiremezsin kurallara göre. İlle tecrübeden bahsediyorsan da daha geçen hafta içinde az miktarda lens solüsyonu bulunan lens suyumu çöpe attırdılar. Onun öncesinde toplamda yaklaşık 10 kere şansıma geçer mi diye atmadığım su şişemi çöpe attırdılar. Çok şanslıysan uğraşmayıp geçirebilirler ama o ihtimal için de ürününü boşuna riske atmana gerek yok.