Apexun Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 133 20 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar aşağıda fotoğraflarda gösterdim. Ekran kartında o 2 kablo boşta ve ekran kartı çalışıyor fakat fanı çalışmıyor. O kabloları PSU'ya bağlamalı mıyım? 2. görselde ise PSU tarafı gözüküyor. Orada boşta olan kablolardan bağlamam gereken var mı? Dosya Ekleri IMG_20211220_232422.jpg 122,9 KB · Görüntüleme: 31 IMG_20211220_224904.jpg 189 KB · Görüntüleme: 31 IMG-20211220-WA0004.jpeg 145,7 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar aşağıda fotoğraflarda gösterdim. Ekran kartında o 2 kablo boşta ve ekran kartı çalışıyor fakat fanı çalışmıyor. O kabloları PSU'ya bağlamalı mıyım? 2. görselde ise PSU tarafı gözüküyor. Orada boşta olan kablolardan bağlamam gereken var mı?
B birisigitti Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #2 Görselden gördüğüme kadarıyla PSU yok.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 20 Aralık 2021 #3 birisigitti dedi: Görselden gördüğüme kadarıyla PSU yok. Genişletmek için tıkla... Görselden gördüğüme kadarıyla, görsel yok.
birisigitti dedi: Görselden gördüğüme kadarıyla PSU yok. Genişletmek için tıkla... Görselden gördüğüme kadarıyla, görsel yok.
Apexun Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 133 20 Aralık 2021 #4 Alfa Prime dedi: Görselden gördüğüme kadarıyla, görsel yok. Genişletmek için tıkla... birisigitti dedi: Görselden gördüğüme kadarıyla PSU yok. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Ekledim şu anda.
Alfa Prime dedi: Görselden gördüğüme kadarıyla, görsel yok. Genişletmek için tıkla... birisigitti dedi: Görselden gördüğüme kadarıyla PSU yok. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Ekledim şu anda.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 20 Aralık 2021 #5 Apexun dedi: Kusura bakmayın. Ekledim şu anda. Genişletmek için tıkla... Grafik kartınız ekstradan beslemeye ihtiyaç duyuyor mu?
Apexun dedi: Kusura bakmayın. Ekledim şu anda. Genişletmek için tıkla... Grafik kartınız ekstradan beslemeye ihtiyaç duyuyor mu?
Apexun Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 133 20 Aralık 2021 #6 Alfa Prime dedi: Grafik kartınız ekstradan beslemeye ihtiyaç duyuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama büyük ihtimalle duymuyordur. Duymadığı halde o bağlantıları PSU ile bağlasam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Alfa Prime dedi: Grafik kartınız ekstradan beslemeye ihtiyaç duyuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama büyük ihtimalle duymuyordur. Duymadığı halde o bağlantıları PSU ile bağlasam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 21 Aralık 2021 #7 Apexun dedi: Bilmiyorum ama büyük ihtimalle duymuyordur. Duymadığı halde o bağlantıları PSU ile bağlasam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bazı kartlar ek besleme almadan da çalışa biliyordu. Tam performans kullanamayabilirsiniz. Eğer ek pin yuvası mevcut ise bağlamanız mantıklı olur. Buradaki olay arabayı 3. vitese ve üzerine geçmeden kullansam olur mu? Demek gibi bir durum.
Apexun dedi: Bilmiyorum ama büyük ihtimalle duymuyordur. Duymadığı halde o bağlantıları PSU ile bağlasam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bazı kartlar ek besleme almadan da çalışa biliyordu. Tam performans kullanamayabilirsiniz. Eğer ek pin yuvası mevcut ise bağlamanız mantıklı olur. Buradaki olay arabayı 3. vitese ve üzerine geçmeden kullansam olur mu? Demek gibi bir durum.