Kablo bağlantısı sorun çıkarır mı?

Makaleler
7
Yer
Konya
Arkadaşlar bugün boya yapıyordum ve yanlışlıkla internet kablosuna tutundum koparttım. Aşağıda fotoğraftaki gibi bir çözüm gerçekleştirdim. İnternet hızımda vesaire bir problem yok. 1.5 ay sonra evi kiraya vereceğim. Sizce problem olur mu? Hızda düşüklük veya ping gibi problemler yok. Şu anlık yaptırma durumum yok masrafı ne olur kablonun kutudan itibaren komple değişmesi gerekiyor sanırım. Kiradan düşsem bir şey olur mu?

a

Abim internet var ise bir sıkıntı olmaz. internet kontrolü yap derim, internet var ise sıkıntı yok demek.

Geçmiş olsun hocam. Önemli olan size bir şey olmaması. Kablo değişir veya tamir olur. Sıkıntı yoksa kullanabilirsiniz. Daha sağlıklı olması için YAK1 konnektör ile de yapabilirsiniz.

Geçmiş olsun hocam. Önemli olan size bir şey olmaması. Kablo değişir veya tamir olur. Sıkıntı yoksa kullanabilirsiniz. Daha sağlıklı olması için YAK1 konnektör ile de yapabilirsiniz.
Sağolun hocam. İnternette bir problem yok şu an için fakat malumunuz kiracılar seçici olabiliyor. Evi tutacak kişi de mühendis. Biraz pimpirikli civarda altyapısı iyi olan nadir binalardan birisi olduğu için tutacak. Konnektör yeterli olur mu yoksa kutudan itibaren kabloyu değiştirmem daha sağlıklı mı olur?

Bana göre yeterli olur. Pimpirikli kişi için bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…